BANII PUBLICI – Agenția de turism Primăria Tîrgu Mureș SRL a organizat o nouă excursie, în Budapesta, pentru a chefui la Zilele… sectorului XI

0
251

CHEF. O nouă excursie finanţată din bugetul local al municipiului Tîrgu Mureș se pregătește în aceste zile, organizatorii calculând chiar și indemnizaţia în valută pe care trebuie să o livreze din pușculița orașului celor cinci tîrgumureșeni din Primărie și din Consiliul Local care se vor deplasa în perioada 8-12 noiembrie 2018 în Budapesta.

 

Ocazia acestei noi excursii a celor care administrează banii orașului dându-și lor o parte din aceștia constă în mega-evenimentul Zilele Sectorului XI – sectorul al XI-lea din Budapesta sau Újbuda se află pe partea dreaptă a Dunării, în Buda. În acest sens, beneficiind de o invitație de participare adresată primarului Dorin Florea, la nivel administrativ s-a decis să se formeze o delgație de cinci persoane (doi reprezentanți ai Primăriei, doi ai Consiliului Local și un șofer), care să meargă cinci zile la cheful sectorul budapestan înfrățit – anul trecut au fost patru persoane, sejurul a fost de “doar” trei zile și decontul a fost calculat la 510 euro.

 

Din decont “rezultă următorul necesar de mijloace băneşti: diurnă 5 zile x 5 persoane x 17,5 euro = 437,5 euro; transport (combustibil și taxe de drum) 350 euro; total: 787,5 euro”. ’eftin ca braga. Vacanță plăcută și Jó szórakozást (Have fun)!

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here