BANII PUBLICI – Agenția de turism Primăria Tîrgu Mureș SRL a organizat o nouă excursie, în Budapesta, pentru a chefui la Zilele… sectorului XI

0
266

CHEF. O nouă excursie finanţată din bugetul local al municipiului Tîrgu Mureș se pregătește în aceste zile, organizatorii calculând chiar și indemnizaţia în valută pe care trebuie să o livreze din pușculița orașului celor cinci tîrgumureșeni din Primărie și din Consiliul Local care se vor deplasa în perioada 8-12 noiembrie 2018 în Budapesta.

 

Ocazia acestei noi excursii a celor care administrează banii orașului dându-și lor o parte din aceștia constă în mega-evenimentul Zilele Sectorului XI – sectorul al XI-lea din Budapesta sau Újbuda se află pe partea dreaptă a Dunării, în Buda. În acest sens, beneficiind de o invitație de participare adresată primarului Dorin Florea, la nivel administrativ s-a decis să se formeze o delgație de cinci persoane (doi reprezentanți ai Primăriei, doi ai Consiliului Local și un șofer), care să meargă cinci zile la cheful sectorul budapestan înfrățit – anul trecut au fost patru persoane, sejurul a fost de “doar” trei zile și decontul a fost calculat la 510 euro.

 

Din decont “rezultă următorul necesar de mijloace băneşti: diurnă 5 zile x 5 persoane x 17,5 euro = 437,5 euro; transport (combustibil și taxe de drum) 350 euro; total: 787,5 euro”. ’eftin ca braga. Vacanță plăcută și Jó szórakozást (Have fun)!

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ