BASCHET – CSM Târgu Mureș joacă în primul tur al Cupei României cu CSM Focșani

0
71

CUPA ROMÂNIEI. Federaţia Română de Baschet a anunţat datele de desfăşurare ale Cupei României la masculin, cu primele meciuri programate în 5 octombrie, între echipe din grupa valorică B a Ligii Naţionale, și cu Turneul Final Four, programat în 8-9 februarie 2020.

 

Potrivit tragerii la sorţi, meciurile programate în primul tur se vor juca între echipele CSM Focşani – CSM Târgu Mureş, CSM Sighetu Marmaţiei – CSM Galaţi, CSO Voluntari – Athletic Constanţa şi CSM Miercurea Ciuc – CSM Mediaş.

 

Meciurile se vor juca tur-retur, în 5 şi 9 octombrie, învingătoarele urmând să se califice în turul al doilea, fază în care vor intra în competiţie şi echipele de pe locurile 5-8 din sezonul trecut (BCMU Piteşti, SCM Timişoara, Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti).

 

Partidele din turul al doilea sunt programate în 27 noiembrie şi 4 decembrie, iar câştigătoarele se vor califica în sferturile de finală, acolo unde sunt calificate și primele patru clasate din stagiunea trecută (CSM Oradea, CSU Sibiu, U BT Cluj-Napoca şi SCM Craiova).

 

În sferturi se va juca, în 28 decembrie şi 8 ianuarie 2020, pentru calificarea la Turneul Final Four, programat în 8 şi 9 februarie 2020. Deţinătoarea Cupei României este CSU Sibiu.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ