BASCHET FEMININ – BC Sirius Mureș a capotat la Arad: a doua înfrângere din Liga Națională

0
86

CAMPIONAT. Cu o formație încropită pe fugă, din cauza retragerii din Liga Națională a CSM Târgu Mureș, BC Sirius Mureș a pierdut, previzibil, la Arad, în cel de-al doilea meci al Grupei Vest din primul eșalon valoric al baschetului feminin românesc.

 

Mult mai experimentate, FCC Baschet Arad nu a avut mari probleme în a obţine prima lor victorie din acest sezon, impunându-se cu 76-34, deși trei dintre titulare erau la turneul de Cupa României 3×3, pe care l-au și câștigat.

 

În două sferturi (al doilea și al treilea), mureșencele au reușit să marcheze doar 8 puncte pe tabelă. De la arădence, Webb (25 de puncte) și Fodor (12 puncte) au marcat mai multe puncte decât toată echipa mureșeană. Iată scorul pe sferturi: 20-15, 27-4, 14-4, 15-11. Pentru BC Sirius Mureș (antrenor Ionel Brustur) au marcat: Dunbar (10 puncte), Feises (9 puncte), Badi (7 puncte), Kleeman și Gal (câte 3 puncte fiecare) şi Meszaros (2 puncte).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here