BASCHET FEMININ – BC Sirius Mureș a capotat la Arad: a doua înfrângere din Liga Națională

0
277

CAMPIONAT. Cu o formație încropită pe fugă, din cauza retragerii din Liga Națională a CSM Târgu Mureș, BC Sirius Mureș a pierdut, previzibil, la Arad, în cel de-al doilea meci al Grupei Vest din primul eșalon valoric al baschetului feminin românesc.

 

Mult mai experimentate, FCC Baschet Arad nu a avut mari probleme în a obţine prima lor victorie din acest sezon, impunându-se cu 76-34, deși trei dintre titulare erau la turneul de Cupa României 3×3, pe care l-au și câștigat.

 

În două sferturi (al doilea și al treilea), mureșencele au reușit să marcheze doar 8 puncte pe tabelă. De la arădence, Webb (25 de puncte) și Fodor (12 puncte) au marcat mai multe puncte decât toată echipa mureșeană. Iată scorul pe sferturi: 20-15, 27-4, 14-4, 15-11. Pentru BC Sirius Mureș (antrenor Ionel Brustur) au marcat: Dunbar (10 puncte), Feises (9 puncte), Badi (7 puncte), Kleeman și Gal (câte 3 puncte fiecare) şi Meszaros (2 puncte).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ