BASCHET MASCULIN – Mureșenii au câștigat la Galați, în primul meci oficial al sezonului

0
119

CUPA ROMÂNIEI. În primul meci oficial al sezonului, care a contat pentru turul inaugural al “Cupei României”, CSM Tîrgu Mureș a câștigat clar, cu 76-61, meciul disputat în deplasare, în sala Dunărea, cu Phoenix Galați. Cei mai buni marcatori ai meciului au fost muntenegrenii Goran Martinic (CSM Târgu Mureș) cu 23 de puncte înscrise și 9 pase decisive și Marko Perovic (Phoenix Galați) cu 24 de puncte înscrise. Meciul retur se va disputa sâmbătă, 29 septembrie, în Tîrgu Mureș.

 

În prezența a aproximativ 300 de spectatori (intrarea fiind liberă, meciul fiind considerat de clubul gălățean și unul de prezentare a lotului nou-creat), echipa mureșeană a dominat încă de la debutul meciului, când s-a înregistrat și cea mai mare diferență de scor, 2-19. Pe reprize, meciul condus de arbitrii Alexandra Stan și Șerban Rașoga a înregistrat următoarele rezultate: CSM Phoenix CSU Galați – CSM Târgu Mureș 61-76 (10-21, 22-19, 15-26, 14-10).

 

Pentru echipa mureșeană au punctat: Goran Martinic (23 de puncte), Ernests Kalve (16 puncte – letonul s-a reîntors la echipa mureșeană în acest sezon chiar de la Phoenix Galați), Szabolcs Sánta (16), Alin Borșa (12), Vladislav Solopa (4), Kilyén Örs (3), Dávid Engi Rosenfeld (2). Și echipa mureșeană și cea gălățeană sunt nou-create (chiar și cluburile – Phoenix asociindu-se în această vară cu alte două cluburi gălățene, CSU și CSM), Phoenix finalizându-și lotul (în care predomină juniori) chiar înaintea meciului de cupă.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ