FESTIVAL – În acest weekend, prima ediție a ReArt Fest, în Cetatea Medievală din Tîrgu Mureș

0
516
The Firewolves

EVENIMENT. Smart Student și Facem (împreună cu diverși colaboratori) inițiază în acest an un nou festival: ReArt Fest. Prima ediție a festivalului studențesc se va desfășura în perioada 28-30 septembrie, în Cetatea Medievală din Tîrgu Mureș.

 

Timp de trei zile, iubitorii de artă sunt așteptați să se delecteze cu ateliere creative și demonstrații captivante, organizatorii susținând că “arta se va regăsi în toate formele ei: muzică, fotografie, pictură, sculptură, dans și teatru”.

 

Cert e că vor fi organizate ateliere de artă, street food și spectacole, concertele fiind susținute de Țapinarii, Soul Serenade, Koszika & The Hotshots și Moonfellas, în cadrul evenimentului fiind prezentat și un spectacol în care arta dansului și cea a focului se împletesc pentru a spune o poveste, show susținut de The Firewolves și Navarra Dance (acesta este programat vineri, 28 septembrie, de la ora 20).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ