BASCHET – Tudor Gîrbea (BC Mureş Tîrgu Mureş) debutează la Campionatul European de tineret

0
251
Tudor Gîrbea (foto: 24secunde.ro)

COMPETIȚIE. Sâmbătă, 14 iulie, de la ora 16.45 (ora României), reprezentativa României își începe parcursul la Campionatul European de baschet masculin pentru tineret (Under-20). România a promovat în divizia de elită Under-20 anul trecut. Lotul național (format din 12 jucători), antrenat acum de Mihai Silvăşan (antrenor principal), Mihai Popa şi Sergiu Popa (antrenori secunzi), îl are în componență și pe Tudor Gîrbea, component (încă?) al BC Mureş Tîrgu Mureş, echipă retrasă din campionat în luna martie din cauza problemelor financiare.

 

Tânărul Gîrbea (1,96 metri înălțime) a fost transferat la echipa mureșeană de la Politehnica Iaşi, în 2017, activează pe postul de extremă și are 19 ani. România va juca în Grupa C, primul meci fiind în compania Greciei, sâmbătă 14 iulie, de la ora 16.45 (ora României) – duminică, 15 iulie, de la ora 19.00, va avea loc meciul cu Israel, iar luni, 16 iulie, de la ora 21.15, este programată partida cu Germania.

 

Campionatul European de baschet masculin Under-20 este găzduit de localitatea germană Chemntiz, evenimentul sportiv urmând să se încheie în 22 iulie.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ