Baschetbalistele U15 de la Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș, campioane naționale!

SPORT. Echipa de baschet feminin U15 a Asociației Clubul Sportiv (ACS) Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș a mai cucerit un titlu național, terminând neînvinsă turneul final care s-a disputat timp de cinci zile la Sfântu Gheorghe. În finala competiției găzduită vineri, 14 aprilie, de ”Sepsi Arena”, baschetbalistele de la Gladius Lucky Dragons au trecut cu scorul de 58-51 de CS Olimpia București.

Podiumul turneului final de la Sfântu Gheorghe a fost întregit de formația Dan Dacian București, care a învins formația gazdă, ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, cu scorul de 50-33, și și-a adjudecat astfel medaliile de bronz.

13 sportive de aur

Medalia de aur a sezonului 2022-2023, categoria feminin U15, aparține lotului pregătit de Florina Pora, Vlad Pora și Baki Szilard, format din următoarele sportive: Antonia Maria Fulop, Ana Maria Denisa Matei, Tania Ioana Șchiopu, Carla Larisa Puskas, Maria Haba, Corina Maria Marți, Sonia Bologa, Crina Raluca Teglaș, Andreea Coval, Ioana Alexandra Maier, Alexia Ioana Mărcuș, Sonia Natalia Dunca și Lioara Butilca.

Cele cinci zile petrecute la Sfântu Gheorghe au fost pline de meciuri grele, cu adversare puternice, emoții mari, trăiri intense dar și bucurii pe măsură. Felicitări pentru eforturile și munca depusă astfel încât să se ajungă la acest rezultat! Felicitări fetelor! Felicitări antrenorilor! Felicitări părinților şi conducerii clubului!”, au informat reprezentanții ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș.

 

 

Sursa zi-de-zi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare