Beef & Wine – o experiență culinară de neuitat la New Chicago, Miercuri, 20 noiembrie, la ora 19:00
EVENIMENT. Vă invităm să luați parte la o seară specială dedicată iubitorilor de carne premium și vinuri fine, pe 20 noiembrie, la ora 19:00, la restaurantul New Chicago. Împreună cu Chef Daniel Macsim-Grünfeld, am pregătit un Tasting Menu rafinat care reflectă identitatea noastră culinară.
Meniul constă din cinci preparate delicioase, fiecare acompaniat de vinuri selecte provenite de la Crama Hamangia, o cramă românească renumită din zona Dobrogei, cunoscută pentru soiurile sale unice și autentice. Somelierul Ana Maria Zăgrean va prezenta istoria fiecărei sticle de vin, precum și procesul de recoltare a strugurilor și al producției.
Meniul include:
- Black Angus steak tartare cu caviar osietra pe pommes frites, servit cu Prosecco Vigna Verde
- Croquettes de obrăjori de vită cu gel de sfeclă aromată
- Salată Asian Beef, servită cu Sauvignon Blanc Pagaia
- Vrăbioară de vită la cuptor, servită cu Pagaia Fumé
- Grain Fed Rib-Eye steak din Uruguay, servit cu Ataman Rose
- Chicago Beef Wellington, servit cu Ataman Merlot
- Dark Chocolate Emotions, servit cu Pagaia Cabernet Sauvignon
Prețul pentru această experiență culinară este de 270 lei/persoană.
Pentru rezervări, vă rugăm să ne contactați la numărul 0775 622 632 sau online pe site-ul nostru. Nu ratați ocazia de a savura o seară plină de gusturi deosebite!