BENEFICII – Ajutorul financiar primit de cuplurile și femeile din România care își doresc copii

VESTE BUNĂ. Luni 25 iulie, a avut loc la Ministerul Muncii întâlnirea fructuoasă
cu privire la programul social de creștere a natalității, în cadrul căreia s-au făcut pași importanți în privința modului de implementare al acestui program social.
 
La ședința de lucru au participat Gabriela Firea – Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Doina Pârcălabu – Secretar de Stat, Cristian Vasilcoiu – Secretar de stat și specialiști din cele două ministere.
 
Anul acesta, se acordă ajutor pentru 2.500 de cupluri și persoane singure, iar din 2023 vor fi sprijinite anual, 10.000 de cupluri sau persoane singure. Astfel sunt susținuți tinerii care își doresc copii, dar nu îi pot avea din cauza infertilității.
 
Ajutorul financiar primit de cuplurile și femeile din România care au indicație în vederea efectuării procedurilor de specialitate va fi de maximum 15.000 RON pentru decontarea cheltuielilor necesare creșterii natalității.
 
Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse va derula acest program social în parteneriat cu Ministerul Muncii și solidarității Sociale.
 
Ministrul Muncii – Marius Constantin Budăi, și-a arătat sprijinul în acest program social și a colaborat în interesul familiilor și tinerilor din România.
 
 
Cătălina Lumperdean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare