Bernadette Szocs vs. Adriana Diaz: Berni obține o victorie decisivă și accederea în sferturile de finală la WTT Champions Incheon 2024

SPORT. Bernadette Szocs, cunoscută sub numele de Berni, a obținut o victorie categorică și a reușit să se califice în sferturile de finală la WTT Champions Incheon 2024, după ce a învins-o fără drept de apel pe Adriana Diaz.

Aceasta a fost a patra întâlnire directă dintre cele două jucătoare, iar Bernie a ieșit învingătoare în toate cele patru.
În următoarea rundă, românca, clasată pe locul 9 mondial, se va confrunta cu câștigătoarea întâlnirii dintre Miwa Harimoto și Chen Meng.

Adversara sa din optimi, jucătoarea aflată pe locul 10 mondial, Adriana Diaz, a trecut și ea de prima sa partidă în Coreea de Sud fără să piardă vreun set, învingând-o pe Amy Wang cu 3-0 (11-7, 11-9, 13-11).

Turneul, care se va desfășura în perioada 27-31 martie, va avea premii totale în valoare de 300.000 de dolari. Câștigătorul va primi un cec în valoare de 15.000 de dolari, finalistul va câștiga 10.000 de dolari, iar semifinaliștii vor încasa câte 7.500 de dolari.

În plus, turneul va avea un impact semnificativ și în clasamentul mondial, deoarece câștigătorul va primi 1.000 de puncte, finalistul va obține 700 de puncte, iar semifinaliștii vor adăuga 350 de puncte la punctajul lor actual.După prima victorie la Incheon, Bernadette Szocs a declarat: „Nu este niciodată ușor, primul meci este întotdeauna dificil deoarece îți ia ceva timp să te obișnuiești cu masa și cu mingile. Am mai jucat cu ea în două rânduri și am câștigat ambele partide, deci am fost pozitivă. Am încercat să mă concentrez pe jocul meu și pe tactica mea. Nu m-a interesat cine este adversara mea. Am încercat doar să joc cât mai bine. Să fii în circuit la vârsta ei este cea mai bună variantă, deoarece nu ai presiune. Nu îi este frică de nimeni. A fost foarte concentrată și a rămas pozitivă până la ultimul punct.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare