Bilete CFR cu reducere și tren charter la Târgul de Turism de la Romexpo

TURISM. Participând la ediția de primăvară a Târgului de Turism Romexpo București, CFR Călători aduce oferte tentante pentru călătorii cu trenul. Între 15 și 18 februarie, vizitatorii vor putea beneficia de bilete mai accesibile și chiar de posibilitatea închirierii unui tren Charter pentru evenimente speciale.

Tren charter personalizat pentru evenimente de excepție

CFR călători introduce un concept inovator prin trenurile charter, dedicate firmelor și agențiilor de turism ce organizează evenimente speciale precum petreceri private, revelioane, conferințe de presă sau filmări. Această opțiune permite închirierea unui tren complet, personalizat conform cerințelor clientului, pentru a crea o experiență de călătorie exclusivă.

Bilete de tren cu reducere de 20% și surprize atractive

Pentru cei care aleg să călătorească în interiorul țării cu trenul CFR, târgul aduce o reducere de 20% la tariful de transport și la tichetul de rezervare la vagon. Pe lângă această reducere, cumpărătorii vor primi și mici surprize, precum un rucsac pliabil, o baterie externă pentru încărcarea telefonului sau un stick de memorie de 16 GB, în cazul achiziționării de bilete de tren cu o valoare de peste 50 de lei.

Vizitarea standului CFR Călători

Standul CFR Călători poate fi vizitat în perioada târgului de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00. Echipa companiei este pregătită să ofere informații detaliate și să ajute vizitatorii să beneficieze de ofertele speciale și de facilitățile disponibile pentru călătoriile cu trenul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare