Biserica Greco-Catolică de lemn din Ulieș a fost reabilitată

REABILITARE. Primarul comunei Râciu, Ciprian Alin Belean ne aduce la cunoștiință ultimele noutăți din comună.

Biserica Greco-Catolică de lemn din Ulieș, com.Râciu, preot paroh Toader Dulău, a fost reabilitată pe exterior și interior! Finanțarea a fost câștigată în cadrul unui proiect pentru culte depus de Parohia Greco-Catolică din Ulieș și susținut de Primăria Râciu la Guvernul României.
Continuă implicarea, pe lângă celelalte proiecte importante pentru comunitate, și pentru reabilitarea bisericilor din comună!
S-au efectuat următoarele lucrări: sablare si vopsire exterior, reparat soclu, reparat și vopsit acoperiș, înlocuit jgheaburi și ciuterne, reparat și zugrăvit interior, reparat picturi interior.

Mulțumim și Preafericirii Sale Lucian Mureșan si Preasfințitului Părinte Cristian Crișan, precum și tuturor consătenilor și prietenilor care au participat fizic, chiar și financiar, la finalizarea acestei lucrări!

Este al doilea proiect câștigat și implementat de culte și Primăria Râciu cu bani de la Guvernul României. Primul a fost Biserica Ortodoxă din Sânmărtinu de Câmpie.
Este câștigat și un al treilea proiect pentru Biserica Ortodoxă de la Ulieș, acesta din urmă este în curs de implementare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare