Black Friday începe la Shopping City Târgu Mureș

SHOPPING. În noiembrie, dragostea de shopping plutește în aer.
Pe 11 noiembrie, Shopping City Târgu Mureș anunță startul campaniei Black Friday de senzații, cu reduceri care pot ajunge până la 70% în magazinele preferate, dar și cu premii și extra beneficii garantate pentru clienții care își instalează aplicația SPOT.

Probează, simte, iubește
Anul acesta, sub conceptul „Black Friday de senzații”, centrul comercial creează un univers senzorial în care clienții sunt invitați să-și antreneze toate simțurile în cadrul sesiunii lor de cumpărături: să vadă, să atingă, să miroasă, să guste, astfel încât să iubească necondiționat tot ceea ce își achiziționează.
Veștile bune continuă! Iubitorii de shopping vor avea ocazia să descopere în avans, în cadrul centrului comercial, o serie de oferte de Black Friday disponibile de pe 10 noiembrie, în intervalul orar 20:00-22:00. Clienții vor avea acces la noutăți și beneficii disponibile în aplicația mobilă SPOT, dar și la experiențe senzoriale, precum degustări de vin.

Promoții Black Friday care ajung până la 70% la Shopping City Târgu Mureș
Printre reducerile spectaculoase de Black Friday anunțate de Shopping City Târgu Mureș se numără cele de la brandurile Douglas, Nobila Casa, Grid, Various Brands, Nala, Tezyo, Sofiaman, Sephora, Cineplex, Benvenuti, 4F, Meli Melo și multe altele, care au pregătit discounturi atractive.

Premii garantate în aplicația SPOT, de Black Friday
Iar pentru că ofertele nu vin niciodată singure, în perioada 11-25 noiembrie, vizitatorii se vor bucura de premii garantate prin aplicația SPOT. Astfel, la cumpărături de minimum 500 lei, cumulate pe maximum 2 bonuri din magazinele centrului comercial, scanate în aplicația SPOT, în secțiunea „Răzuiește și câștigă”, clienții primesc garantat un premiu.
Premiile sunt de asemenea axate pe încântarea simțurilor. Astfel, vor exista premii gustative – vouchere la foodcourt, premii olfactive – parfumuri, difuzoare aromaterapie și premii auditive – căști wireless, boxe etc.

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează?
Experiența de shopping de Black Friday este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Târgu Mureș. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 16 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicație: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare