Blue Air susține că investitorii au acceptat să salveze compania

TURISM. Reprezentanții companiei aeriene Blue Air, citați de Ziarul Financiar, susțin că discuțiile cu investitorii avansează și că aceștia au “acceptat deja toate condițiile”.
 
Răspunsul final din partea autorităților române este încă așteptat, mai spun reprezentanții Blue Air – fără să explice însă ce anume ar trebui să accepte statul.
 
Blue Air a obținut un ajutor de salvare de 60 de milioane de euro de la Eximbank, cu garanții de stat, iar împrumutul este în prezent rambursat de către stat. Este puțin probabil ca orice acord cu un investitor care nu include rambursarea integrală a împrumutului de salvare să primească aprobarea statului – necesară, având în vedere că 75% din acțiunile companiei au fost folosite ca garanție.
 
Reprezentanții Blue Air nu menționează cine sunt cei doi investitori, dar vor putea publica date despre aceștia atunci când discuțiile se vor încheia oficial.
 
“Din punctul de vedere al acționarilor Blue Air Aviation, aceștia au acceptat absolut toate condițiile, în acest moment așteptând răspunsul final al autorităților române”, spun reprezentanții companiei aeriene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare