Bolt Food, serviciul de livrare de mâncare, vine la Târgu Mureș

COMUNICAT DE PRESĂ. Târgu Mureș, 18 iunie 2024 – Bolt anunță lansarea în Târgu Mureș a Bolt Food, aplicația prin intermediul căreia utilizatorii pot comanda mâncare de la zeci de restaurante locale, între orele 10:00 – 22:00 sau pot programa livrări cu până la 72 de ore în avans. În primele două săptămâni, utilizatorii se pot bucura de promoții care includ livrare gratuită pe o rază de 2 km sau discount-uri de până la 20% pentru toate produsele din meniu. Aceste oferte speciale pentru clienți vor fi comunicate direct în aplicația Bolt Food și se vor derula pe perioade de timp limitate.

Bianca Dumitru, Country Manager Bolt Food România, a declarat: „Bolt Food ajunge la Târgu Mureș, oraș în care ne dorim să venim în sprijinul restaurantelor locale pentru a crea o legătură strânsă între acestea și clienții lor, oferind garanția că mâncărurile favorite sunt livrate cât mai rapid posibil. Prin eforturile noastre, oferim restaurantelor cea mai bună tehnologie pentru afacerea și clienții lor, în timp ce creăm noi surse de venituri pentru curierii din comunitatea locală. Mulțumim tuturor localurilor care s-au înrolat până acum pe platforma noastră, iar numărul acestora urmează să crească în perioada următoare.”

KFC, Starbucks, Mesopotamia, Rexo și Teka Bistro sunt doar câteva dintre restaurantele partenere, iar lista acestora va fi actualizată permanent în următoarele săptămâni și luni. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului primit de la utilizatori și a numărului de comenzi.

Conform datelor înregistrate până în martie 2023, restaurantele care au ales să se înscrie în platforma Bolt Food și-au crescut business-ul de la an la an cu până la 50%. Cu ajutorul tehnologiei Bolt Food, a accesului la baza existentă de utilizatori și a instrumentelor de marketing disponibile în aplicație, restaurantele pot crește cu ușurință în popularitate și ca număr de comenzi, acest fapt permițându-le să se concentreze pe calitatea serviciilor și satisfacția clienților.

Târgu Mureș devine al optulea oraș în care Bolt Food este disponibil – după București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Timișoara, Craiova și Brașov – Bolt fiind deja prezent aici cu serviciile de transport la cerere încă din 2021, iar cu cele de micromobilitate din 2022.

Pentru a folosi serviciile de livrare, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde pot vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. De asemenea, pentru a-și arăta aprecierea, utilizatorii pot sprijini curierii cu bacșișuri direct în aplicația Bolt Food. Bolt oferă partenerilor curieri flexibilitatea de a presta serviciul de livrare când doresc, folosind un mijloc de transport convenabil, fie că este vorba de bicicletă, mașină sau scuter.

Pentru a deveni parteneri, atât restaurantele, cât și livratorii se pot înscrie pe: food.bolt.eu.

Despre Bolt

Bolt este super aplicația europeană cu misiunea de a reda orașele oamenilor, nu mașinilor.

Bolt are peste 150 de milioane de utilizatori în peste 45 de țări și peste 500 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, compania activând în peste 25 de orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare