BOTEZ – Puiul ursoaicei Coco de la Grădina Zoologică din Tîrgu Mureș a primit un nume: Ursula

0
169
Ursula

ZOO. La opt luni de la naștere, puiul ursoaicei Coco de la Grădina Zoologică din Tîrgu Mureș a primit un nume. Grădina Zoologică a inițiat, în acest sens, o consultare publică a iubitorilor de animale, anunțând că se caută “un nume care poate fi ușor pronunțat în ambele limbi (română și maghiară)”, urmând ca ulterior să aleagă cea mai potrivită propunere până la “botez”. Astăzi, 4 octombrie, s-a decis ca puiul de urs să poarte numele Ursula.

 

Puiul Ursula s-a născut la 31 ianuarie 2018, fiind cel de-al cincelea pui de urs care s-a născut la Grădina Zoologică din Târgu Mureş, însă primul născut în ultimii 15 ani. În acest moment, padocul urșilor de la Zoo Tîrgu Mureș, care se întinde pe o suprafață de 5 hectare, este ocupat de opt urşi adulţi şi de puiul Ursula, care a împlinit opt luni.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ