BRAIN Institute obține două acreditări internaționale prestigioase din partea Surgical Review Corporation

CERCETARE. BRAIN Institute, unul dintre liderii în neurochirurgia românească modernă, a obținut recent două acreditări internaționale prestigioase din partea Surgical Review Corporation (SRC). Aceste distincții recunosc angajamentul medicilor și al asistenților de la BRAIN Institute în furnizarea unor standarde înalte de îngrijiri medicale de calitate și în siguranță pacienților.

Centre de Excelență Recunoscute Internațional
Centru de Excelență în Neurochirurgie – Această acreditare evidențiază expertiza BRAIN Institute în neurochirurgia complexă, oferind pacienților acces la cea mai avansată experiență în neurochirurgia cerebrală și a coloanei vertebrale.

Centru de Excelență în Chirurgia Spinală Robotică – În premieră pentru România, BRAIN Institute primește această acreditare, consolidându-și poziția de lider în domeniul chirurgiei spinale minim invazive robotice.

Proces riguros de audit
Aceste distincții au fost obținute în urma unui audit riguros al tuturor intervențiilor efectuate la BRAIN Institute. Acest proces subliniază angajamentul instituției față de excelența medicală și inovația în domeniul neurochirurgiei și chirurgiei spinale robotice.

Recunoașterea excelenței individuale

Dr. Sergiu Stoica și Dr. Mihai Cristescu – Acești doi specialiști au fost desemnați Chirurgi de Excelență în Neurochirurgie, fiind recunoscuți pentru abilitățile lor chirurgicale excepționale și experiența semnificativă în domeniul neurochirurgiei cerebrale și spinale minim-invazive. Beneficiind de suportul departamentului de neuro-anestezie condus de Dr. Anca Vișan și de aparatură de ultimă generație, aceștia efectuează intervenții chirurgicale complexe cu ajutorul neuromonitorizării și asistenței robotice.

Dr. Alexandru ThieryDesemnat Chirurg de Excelență în Chirurgia Spinală Robotică, Dr. Thiery va conduce Centrul de Excelență în Chirurgie Spinală Robotică din cadrul Spitalului MONZA. Cu o certificare europeană de chirurgie spinală din 2015, Dr. Thiery este unul dintre puținii specialiști care operează scolioze grave și intervenții complexe de lungă durată.

Tehnologie de ultimă generație
În Spitalul MONZA, excelența medicală este obținută prin combinarea expertizei medicilor cu inovația tehnologică. Tehnologiile utilizate includ:

Neuronavigația intra-operatorie – Oferă ghidare precisă în neurochirurgia cerebrală.
Robotul Mazor X™ – Permite planificarea preoperatorie și intra-operatorie, ghidare robotică și navigație în timp real pentru intervenții spinale precise.
Sistemul de imagistică O-arm™ – Oferă imagini 2D/3D detaliate în timpul intervențiilor spinale.

Declarație oficială
„Credem că cele mai bune rezultate se obțin prin munca în echipă. De aceea, în Spitalul MONZA am investit în parteneriate strategice între specialiști experimentați și tehnica de ultimă generație pentru a oferi cele mai bune rezultate pacienților”, a declarat Adrian Demușca, CEO Spital MONZA.

Despre BRAIN Institute
Înființat în 2013, BRAIN Institute își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Monza, oferind pacienților tratamente și management pentru patologii spinale și cerebrale complexe.

Despre Surgical Review Corporation (SRC)
SRC este o organizație internațională non-profit dedicată îmbunătățirii siguranței pacienților și a calității îngrijirilor medicale prin acreditări și certificări riguroase. Fondată în 2003, SRC dezvoltă și administrează programe de acreditare pentru profesioniștii medicali, chirurgi, spitale și facilități independente din întreaga lume.

Obținerea acestor acreditări de către BRAIN Institute subliniază excelența și angajamentul instituției față de pacienți, poziționându-se ca un lider incontestabil în neurochirurgie și chirurgia spinală în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare