Brandul românesc SUNWAVES organizează un festival de muzică în Emiratele Arabe Unite

FESTIVAL. Sunwaves, festivalul de muzică electronică născut în 2007 în popularul oraș românesc de la malul mării, Mamaia, se va internaționaliza din nou în această primăvară, cu o primă ediție în Emiratele Arabe Unite (EAU), în perioada 2-5 martie.

Sunwaves este cunoscut pentru programul său non-stop, un concept exportat în premieră și în emiratul Ras Al-Khaimah. Potrivit organizatorilor, evenimentul a primit o aprobare specială din partea EAU pentru a-și desfășura ediția day & night.

În Romania, SUNWAVES este cunoscut pentru numărul record de turişti străini ce vin în ţară special pentru a participa la festival, ajungând la cea de-a 30-a ediţie. Festivalul SUNWAVES a organizat prima ediţie internaţională în anul 2021, în Zanzibar – Tanzania, fiind un adevărat succes şi o premieră de asemenea pentru insula Africană.

Cu un stil specific şi artişti importanţi internaţionali şi români, SUNWAVES promite turiştilor din Emiratele Arabe o experienţă unică într-o locaţie din deşert, situată la o oră de mers cu maşina din Dubai. Turiştii pot găsi pe site-ul SUNWAVES oferte în ceea ce priveşte cazarea cu biletele de festival incluse, cu preţuri pornind de la 740 euro pentru două persoane şi 4 zile de distracţie.

SUNWAVES este primul festival românesc ce exportă un concept unic în afara ţării, iar publicul se poate bucura de aceeaşi atmosferă precum în România, într-o oază exotică. Artişti precum Loco Dice, Seth Troxler, Dubfire, Praslea, Dan Andrei sau Rhadoo vor mixa între 2-5 Martie în UAE, se menţionează în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare