Brasoveanul Nicu Dascălu devine Campion Mondial de Ashihara Karate 2023 în Japonia

COMPETIȚIE. Nicu Dascălu, un karateka desăvârșit originar din Brașov, a obținut o performanță remarcabilă, devenind Campion Mondial la Ashihara Karate într-o competiție de anvergură desfășurată în țara de origine a karate-ului. Această competiție a reunit cei mai talentați practicanți din întreaga lume, iar Nicu Dascălu a reușit să obțină locul 1 și titlul de Campion Mondial.

România a fost adusă pe prima treaptă a podiumului în clasamentul pe națiuni, acumulând un impresionant total de 129 de puncte. Acest succes a fost posibil datorită echipei puternice de karateka români care au concurat la acest eveniment de prestigiu.

Nicu Dascălu nu este doar un campion mondial, ci și un fost campion european Kyokushin. El servește drept mentor dedicat și conduce Clubul Sportiv D’IPPON N.S. Ashihara Karate din Brașov, unde formează și pregătește viitori campioni. Peste 200 de copii se antrenează zilnic în cele 7 secții ale clubului, sub îndrumarea sa.

Cu o experiență vastă în domeniul artelor marțiale, Nicu Dascălu a adunat numeroase distincții de-a lungul carierei sale, precum titlul de prim campion mondial la Ashihara Karate din România și locul 1 la Campionatul Internațional de Knock-Down Kyokushin din Belgia. În plus, el se remarcă prin spiritul său antreprenorial, organizând evenimente de prestigiu, inclusiv Ashihara Open între 1996 și 1999, Campionatul Național de Ashihara Karate între 2000 și 2003 la Brașov, Campionatul European de Ashihara Karate din 2009, și Campionatele Mondiale care au avut loc în România în 2011, 2013 și în continuare. Nicu Dascălu este cu adevărat un exemplu de pasiune, dedicare și succes în lumea artelor marțiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare