BREAKING NEWS: Ing. Făgăraș Vasile-Valentin își anunță candidatura pentru Primăria Comunei Șincai, Județul Mureș (video)

CANDIDATURĂ. Într-un eveniment surprinzător și plin de determinare, inginerul agronom Făgăraș Vasile-Valentin și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar al comunei Șincai din județul Mureș. Anunțul a fost făcut în premieră în cadrul emisiunii “Povești de viață”, transmisă în direct pe pagina de Facebook a msnews.ro, în seara zilei de 18 martie.

Evenimentul a fost marcat, în cadrul emisiunii în care invitatul de onoare a fost domnul primar din comuna Râciu, Ciprian Belean, care a venit însoțit de dl. Făgăraș Vasile-Valentin.

La finalul emisiunii, inginerul Făgăraș a luat cuvântul și a anunțat public că își lansează oficial candidatura pentru funcția de primar al comunei Șincai, unde a activat în perioada 2018-2020.

Primarul Ciprian Belean l-a susținut și l-a complimentat pe inginerul Făgăraș, evidențiind pregătirea sa remarcabilă și contribuția sa în primăria Râciu. De asemenea, a subliniat faptul că Făgăraș Vasile-Valentin este fost șef de promoție la USAMV Cluj-Napoca, confirmând astfel calitățile sale de lider și expertiză în domeniul agronomic.

Gazda emisiunii, omul de afaceri Doru Borșan, a felicitat decizia inginerului Făgăraș și a exprimat speranța că acesta va reprezenta cu cinste și competență comuna Șincai. De asemenea, a făcut o comparație inspirată între privirea plină de determinare a inginerului și cea a domnului primar Belean acum 20 de ani, exprimându-și încrederea că Făgăraș Vasile-Valentin va face o treabă excelentă la Primăria Șincai.

Candidatura inginerului Făgăraș aduce un suflu nou și oportunități de dezvoltare pentru comuna Șincai, iar așteptările sunt mari în privința potențialului său de a contribui la progresul și bunăstarea comunității locale.

În final, domnul Primar Ciprian Belean a menționat: “Este un moment foarte bun, ca pe câmpie, frâiele primăriilor să fie luate de oameni care simt ceva pentru câmpia noastră, pentru că tot timpul a fost lăsată de izbeliște, și de oameni care vin cu sufletul în primărie și pentru oameni! Nu doar să scrie… să aibe titulatură, să scrie pe birou PRIMAR! Asta e zero! Trebuie să fii primar cu sufletul!

Mult succes îi urăm și noi domnului inginer Făgăraș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare