Breanna Stewart a stabilit un nou record de puncte într-un sezon din WNBA

SPORT. Breanna Stewart, liderul echipei de baschet New York Liberty, a reușit o performanță extraordinară în meciul de marți împotriva formației Dallas Wings, când a înscris 40 de puncte și a stabilit un nou record de puncte într-un sezon din WNBA. Scorul final al meciului a fost 94-93 în favoarea echipei New York Liberty. Această realizare notabilă a fost raportată de EFE, potrivit informațiilor furnizate de Agerpres.

La vârsta de 29 de ani, Breanna Stewart a depășit un record vechi deținut de Diana Taurasi de la Phoenix Mercury. Diana Taurasi a înregistrat 860 de puncte în sezonul din 2006 al WNBA, dar Stewart a reușit să închidă această discuție stabilind un nou record de 885 de puncte. Meritul este cu atât mai mare cu cât Taurasi a stabilit recordul în 34 de meciuri, în timp ce Stewart a înscris cele 885 de puncte într-un total de 38 de partide.

Este demn de menționat că Breanna Stewart este colegă de echipă la New York Liberty cu jucătoarea de origine română Sabrina Ionescu. Această performanță excepțională o plasează pe Stewart printre favoritele la câștigarea titlului de MVP (cel mai valoros jucător) în actuala ediție a WNBA. Sezonul regulat urmează să se încheie în curând, mai precis duminică, iar Stewart și echipa ei speră să continue pe acest trend de succes în playoff-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare