Bucurie de iarnă la Patinoarul din Cetatea Târgu Mureș

TIMP LIBER. Cu toate că primii fulgi de nea nu și-au făcut încă apariția în acest sezon, Patinoarul din Cetatea Târgu Mureș vă invită să vă bucurați de momente feerice pe gheață! Cu vacanța de iarnă la doar o zi distanță, aveți șansa să vă petreceți timpul într-un mod distractiv și să vă bucurați de atmosfera magică a patinajului.

Programul de Acces:
Patinoarul vă așteaptă în fiecare zi cu programe ample, oferind momente speciale pentru toate gusturile. Iată programul de acces pe gheață: 09:30-11:00, 11:30-13:00, 13:30-15:00, 15:30-17:00, 17:30-19:00, 19:30-21:00.
Tarife:
Bucuria de a patina pe gheață este la îndemâna tuturor, iar tarifele accesibile vă fac să vă bucurați de această experiență. Iată tarifele pentru o tură de distracție pe patinoar:
Intrare: 20 RON
Închiriere Patine: 15 RON
Închiriere Pinguin (suport pentru începători): 15 RON
Indiferent dacă sunteți începător sau patinator experimentat, Patinoarul din Cetatea Târgu Mureș vă oferă o oportunitate minunată de a vă bucura de farmecul iernii și de a vă crea amintiri de neuitat alături de prieteni și familie.

Măsuri de siguranță:
Echipa patinoarului ia toate măsurile necesare pentru a asigura un mediu sigur și plin de distracție. Personalul este pregătit să vă ofere asistență, iar regulile de siguranță sunt menținute pentru confortul și buna desfășurare a activităților.

Așadar, luați-vă echipamentul de iarnă și veniți la Patinoarul din Cetatea Târgu Mureș pentru a vă bucura de atmosfera magică a patinajului! Distracție garantată pentru toată familia și prietenii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare