Burse oferite prin Ministerul Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale al Italiei studenților străini și italieni rezidenți în străinătate, pentru anul universitar 2024/2025

UMFST G.E. Palade Târgu Mureș informează cu privire la burse oferite prin Ministerul Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale al Italiei studenților străini și italieni rezidenți în străinătate, pentru anul universitar 2024/2025, cu scopul de a promova cooperarea intenațională în domeniul cultural, științific și tehnologic și pentru a promova limba și cultura italiană.
Bursele sunt disponibile exclusiv pentru participarea la cursuri pe teritoriul italian, iar România este inclusă în statele beneficiare, alături de alte 138 de țări.
Candidații se pot înscrie doar prin intermediul portalului Study in Italy (https://studyinitaly.esteri.it/) până în data de 14 iunie 2024, ora 14:00 (ora Italiei).
Detalii privind condițiile de înscriere și documentele necesare a fi completate se pot obține la: https://www.esteri.it/…/per…/borsestudio_stranieri/.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare