CAMPANIE – Al 9-lea candidat la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș: conf. univ. dr. Nicolae Dragoș Ploeșteanu (partidul AUR)

1
1515

LANSAREA OFICIALĂ. Conf. univ. dr. Nicolae Dragoș Ploeșteanu (47 de ani) va fi candidatul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, nou-creatul partid politic (fondat în 2019 și condus de George Simion – 33 de ani, militant unionist și candidat independent la europarlamentare) susținând că a pregătit “cea mai tânără echipă de candidați la Consiliul Local” al municipiului reședință de județ.

 

Ploeșteanu s-a născut la 15 decembrie 1972, este conf. univ. dr. la Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” (UMFST) din Târgu-Mureș. A absolvit studiile juridice în anul 1995, la București (este Doctor în drept din anul 2005) și a făcut numeroase specializări în țară și în străinătate (în special în domeniul dreptului internațional și al drepturilor omului).

 

Este șeful Departamentului de Drept al UMFST și coordonează Centrul pentru Protecția Datelor din cadrul instituției de învățământ superior din Târgu Mureș. Lansarea oficială a candidaturii, anunțată încă din primăvară, a avut loc în fața autocarului de campanie al partidului, realtiv în fața statuii lui Avram Iancu și în prezența președintelui Simion, a aspiranților la funcția de consilieri locali și a celor interesați.

 

“Voi merge pe 3 mari componente: sport (Târgu Mureș va fi cel mai important centru sportiv din țara noastră), educație performantă (în așa fel în Târgu Mureș să adune cei mai buni copii care să urmeze aici, la noi în oraș, etapele școlare) și sănătate. Orașul va arăta altfel, mă interesează să devenim o comunitate cu confort ridicat, să nu ne plece tinerii afară, ci să vină la noi pentru că le vom da salarii mai mari decât altundeva în țară și-i vom trata potrivit doctrinei umaniste pe care ne-o însușim”, a clamat Ploeșteanu la anunțul oficial al candidaturii sale pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș.

 

Ploeșteanu este al noulea candidat pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, până acum anunțându-ți intenția de a candida pentru aceasta (în ordine alfabetică): Theodora Benedek (PNL); Claudiu Maior (ProRomânia); Adrian Mureșan (POL); Adrian Nemeth-Gherman (USR); Sergiu Papuc (PSD); Marius Pașcan (PMP); Nicolae Dragoș Ploeșteanu (AUR); Nadia Rață (ADN) și Soós Zoltan (independent – susținut de UDMR, PCM și PPMT).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Soós Zoltan (independent – susținut de UDMR, PCM și PPMT).
    Rectficare este sustinut si de cetatenii din VANUATU. Deja s-au vopsit in culorile razboiului.

LĂSAȚI UN MESAJ