Campanie de caritate: Peste 40.000 EUR strânși în mai puțin de o lună cu echipamentul lui David Popovici

CARITABIL. Peste 40.000 de euro au fost strânși în mai puțin de o lună în cadrul campaniei caritabile demarate de Hope and Homes for Children și campionul David Popovici. A fost nevoie de aproximativ 2.650 de donații pentru a ajunge la această sumă.
 
Popovici și-a donat echipamentul de înot campion mondial pentru a ajuta la construirea unei case pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj de juniori, care se confruntă în prezent cu o situație dificilă de familie. Florentina se luptă cu o boală gravă, este mamă a trei copii cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani, iar în prezent, nu are unde să locuiască.
 
Fundația Hope and Homes for Children a început deja construcția unei case cu 3 camere pentru Florentina în primăvara acestui an în satul natal din județul Suceava. Totuși, au fost necesare fonduri suplimentare pentru a finaliza construcția și a face casa confortabilă pentru familia Florentinei.
 
David Popovici a donat casca de înot și ochelarii de protecție pe care i-a purtat la Campionatul Mondial de Acvatic de la Budapesta de anul acesta, unde a făcut istorie cu o dublă victorie. El a câștigat două medalii de aur la competiția din iunie – la cursele de 100 m și 200 m liber.
 
Cei care doresc să se alăture campaniei și să facă donații mai pot face acest lucru aici:https://hhc.galantom.ro/p/davidpopovici , până vineri, 26 august, ora 14:00. Câștigătorul echipamentului lui David va fi selectat prin tragere la sorți, care va avea loc cel târziu pe 2 septembrie.
 
Genpact, un susținător al Hope and Homes for Children din 2017, va dubla suma totală strânsă în timpul acestei campanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare