Campanie de recrutare lansată de SIE: oportunități pentru viitorii ofițeri operativi

ANGAJĂRI. Serviciul Român de Informații Externe (SIE) a lansat o campanie de recrutare pentru a atrage candidați în două domenii esențiale: ofițeri operativi și specialiști în limbi străine. Anunțul, publicat pe site-ul oficial al SIE și pe contul lor de Facebook, invită pe cei interesați să aplice pentru aceste poziții unice și pline de provocări în perioada 25 mai – 14 iunie 2024.

Un job diferit și provocator
„Noi credem că AVENTURILE pot fi și TRĂITE, nu doar citite! Dacă și TU vrei să ai parte de un job diferit, poți aplica în perioada 25 mai – 14 iunie 2024 pentru unul dintre posturile de ofițer operativ sau specialist limbi străine (rusă, arabă, chineză sau germană),” se arată în paragraful introductiv al campaniei de recrutare.

Promovarea prin multimedia
Pentru a capta atenția potențialilor candidați, SIE a încărcat un scurt clip video pe site-ul lor, prezentând un individ a cărui față nu este vizibilă, trăgând un troler, sub eticheta „ofițer operativ”. În secvența următoare, un personaj blurat consultă o carte, cu legenda „specialist limbi străine”. Această abordare vizuală sugerează natura discretă și confidențială a muncii în cadrul SIE.

Cerințe pentru aplicanți
Cei care sunt interesați să devină parte din echipa SIE trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

Pentru ofițeri operativi:

Student în an terminal sau absolvent de studii universitare de licență.
Bune cunoștințe de limba engleză.
Disponibilitate pentru misiuni externe.

Pentru specialiști în limbi străine:

Cunoștințe de limba rusă, arabă, chineză sau germană, nivel B2.
Excelente abilități de comunicare.

Procesul de aplicare
Candidații interesați pot completa un formular de aplicare disponibil pe site-ul SIE și pot trimite un CV actualizat la adresa de e-mail resurse_umane@sie.ro. Cei selectați vor fi invitați la interviuri și vor trebui să treacă evaluările psihologică, profesională, de testare a cunoștințelor de limbi străine și medicală.

Această campanie de recrutare a SIE oferă o oportunitate rară pentru cei dornici de aventură și care vor să contribuie la securitatea națională a României. Dacă îndeplinești cerințele și ești pregătit pentru un job diferit, nu rata șansa de a aplica și de a deveni parte dintr-o echipă dedicată și profesionistă.

Pentru mai multe detalii și pentru a aplica, vizitați site-ul oficial al SIE sau pagina lor de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare