CAMPANIE – PSD Mureș și-a desemnat candidații pentru președinția Consiliului Județean și Primăria Târgu Mureș: Vasile Gliga și Sergiu Papuc

1
2137
Vasile Gliga, Sergiu Papuc

PSD MUREȘ. Structura de conducere a PSD Mureș (Comitetul Executiv) a validat prin vot (exprimat on-line) candidaturile filialei pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Mureș și de primar al municipiului Târgu Mureș. Ambele desemnări, previzibile, urmând să fie validate astăzi, 30 iulie 2020, conform statutului, de Comitetului Executiv Național al PSD.

 

Pentru funcția de președinte al administrației județene a fost desemnat reghineanul Vasile Gliga, președintele PSD Mureș – Gliga mai deține în partid funcțiile de vicepreședinte în Biroul Permanent Național al PSD și coordonator al Regiunii de dezvoltare Centru.

 

Gliga (61 de ani), originar din Ibănești și absolvent al Universității Tehnice din Braşov (1985), este inginer (de profesie), președinte al Asociației Artiştilor Lutieri din România și este fost dublu parlamentar de Mureș (în mandatele 2008-2016) și președinte al filialei județene a social-democraților de 8 ani (din 2012). În 2010, Gliga era cotat de Forbes cu o avere de 10 milioane de euro (ca orice alt social-democrat modest).

 

Pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș a fost desemnat Sergiu Papuc, vicepreședinte al PSD Mureș – administrativ, Papuc este actualul viceprimar al municipiului reședință de județ.

 

Papuc (35 de ani), absolvent de Drept (la Universitatea Nicolae Titulescu din București – 2007) și al două studii universitare de masterat (în Dreptul Afacerilor și în Management Politic), este de profesie avocat (din 2008 face parte din Baroul Mureș). Spre deosebire de șeful său de partid, Papuc este sărac lipit, neavând NIMIC altceva decât un… moped și salariul de viceprimar (ca orice alt social-democrat modest), conform propriei declarații de avere.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ