CAMPIONAT MONDIAL – Mureșeanca Andreea Târșoagă, cea mai bună marcatoare în victoria care a calificat România de pe locul 1

0
134

HANDBAL. În ultimul meci al grupei de la Campionatul Mondial de handbal junioare, naţionala României a învins Germania cu 20-17, calificându-se în optimile de finală de pe locul 1. Cea mai bună marcatoare a naționalei a fost mureșeanca Andreea Rebeca Târșoagă (inter stânga), care a marcat de șase ori.

 

În optimi, România va întâlni Suedia, miercuri, 15 august, de la ora 17.15, iaar dacă va trece de nordice va întâlni în semifinală Franţa sau Olanda.

 

Naționala feminină de junioare a României (alcătuită din jucătoare sub 18 ani) a început în 7 august aventura Campionatului Mondial, eveniment organizat în Kielce (Polonia). Trei mureșence fac parte din lotul antrenat de Carmen Amariei, toate trei fiind componente ale CS Olimpic Tg.Mureș (antrenori Mihaela și Claudiu Evi): Ioana Ugran (portar), Andreea Rebeca Târșoagă (inter stânga) și Monica Alexandra Bărăbaș (centru).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ