FOTBAL – Avântul Reghin, singura reprezentantă a mureșenilor în faza a doua a Cupei României, joacă în deplasare cu „continuatoarea vechii Gloria Bistrița”

0
126

COMPETIȚIE. Miercuri, 15 august 2018, de la ora 17.30, în cadrul fazei a doua a etapei naţionale a Cupei României (28 de meciuri între echipele câștigătoare ale fazei I și ale celor care au evoluat în ediţia precedentă a competiţiei în Liga a III-a), județul Mureș este reprezentat de o singură echipă, CSM Avântul Reghin, care va întâlni, în deplasare, în meci eliminatoriu, ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița.

 

Echipa bistrițeană, din postură de “continuatoare a vechii Gloria Bistrița”, s-a calificat în Liga a III-a fără joc – meciul de baraj cu AS Energia Negreşti Oaş a fost anulat, echipa sătmăreană neîndeplinind condiţiile de participare pentru promovare. ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița este condusă de Ioan Horoba și îi are ca membri fondatori, în afara fostului președinte al Gaz Metan Mediaș, pe Bogdan Florea, Sergiu Mândrean, Horațiu Horoba și Valer Someșan.

 

În prima fază a Cupei României, echipa din Reghin a dispus cu 5-1, în deplsare, de Mureșul Rușii Munți, iar Unu FC Gloria a câștigat meciul de pe teren propriu cu Unirea Dej (2-1). Faza a III-a a competiției este programată în 29 august 2018.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ