Canalul premium britanic de filme BBC First se lansează în România

LANSARE. BBC Studios a anunțat pe 23 noiembrie lansarea în România a canalului BBC First. Canalul premium de filme britanice este disponibil pentru toți abonații rețelei DIGI, ca parte a pachetului de bază.

BBC First se va alătura canalului BBC Earth, deja disponibil pe platforma DIGI.

“Dramaturgia britanică înflorește fără îndoială, iar BBC Studios conduce cu mândrie drumul implicând cele mai bune talente, de la scriitori și creatori până la cei din spatele și din fața camerelor de filmat. Nu putea fi un moment mai bun pentru a introduce un canal britanic de dramă premium pentru telespectatorii români și sunt încântat că o facem împreună cu un partener atât de respectabil precum DIGI”, a declarat Zbigniew Pruski, director comercial CEE la BBC Studios.

BBC First oferă telespectatorilor români pasionați de filmele britanice acces la o mare varietate de producții din Marea Britanie.

Canalul se lansează cu o serie de seriale aclamate de critici, printre care se numără comedia drama romantică The Pursuit of Love (din 23 noiembrie), The Cleaner (din 12 noiembrie) sau Chelsea Detective (din 12 decembrie, de la ora 21:30). La începutul anului 2023, publicul se poate aștepta la titluri de excepție precum Time și Ragdoll, în timp ce, mai târziu în cursul anului, BBC First va prezenta în premieră Beyond Paradise, Sherwood sau This is going to Hurt.

Toate programele vor fi disponibile în limba engleză cu subtitrare în limba română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare