Canalul YouTube pentru copii dezvoltat în România a ajuns la peste 50 de milioane de abonați

DIVERTISMENT. LooLoo Kids, un canal YouTube dezvoltat de o echipă din România, a ajuns la peste 50 de milioane de abonați după opt ani de activitate, a anunțat YouTube.
 
Canalul dezvoltă conținut pentru copii prezentat sub formă de animație 3D. Conținutul este disponibil în 17 limbi, majoritatea în engleză, dar și în română, rusă, spaniolă, portugheză, portugheză, turcă, franceză, germană, italiană, chineză, arabă, norvegiană, lituaniană, poloneză și altele.
 
LooLoo Kids a produs până în prezent peste 200 de cântece originale pentru copii, însumând un total de 520 de minute de animație 3D. Cea mai mare parte a publicului canalului provine din Statele Unite, cu aproximativ 4 miliarde de vizualizări, urmat de Indonezia, India, Thailanda, Marea Britanie și Brazilia, a precizat YouTube. Cea mai populară animație a acestuia este Johny, Johny, Yes Papa.
 
LooLoo Kids este cel mai mare canal YouTube dintr-un ecosistem de 30 de canale deținute de MoraTV, înființat în 2012 la Iași de Cristina și Alexandru Badan. Portofoliul include canalul TraLaLa, cu peste 5 milioane de abonați, adresat publicului românesc și care conține cântece și animații 3D pentru copii. TraLaLaLa a fost primul proiect al duo-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare