Căpitanul Argentinei Lionel Messi spune că finala de duminică va fi ultimul meci de Cupă Mondială din cariera sa

SPORT. Atacantul în vârstă de 35 de ani, Lionel Messi a marcat al cincilea gol din Qatar 2022 și a ajutat la stabilirea altor două în victoria de ieri în semifinală cu 3-0 împotriva Croației.

Jucând la a cincea sa Cupă Mondială, Messi nu a câștigat niciodată premiul cel mai mare al campionatului.
De șapte ori câștigător al Balonului de Aur a marcat un penalty și a stabilit unul dintre cele două goluri ale lui Julian Alvarez în victoria de ieri în fața Croației.

Faptul că nu a câștigat niciodată o Cupă Mondială – spre deosebire de compatriotul Diego Maradona sau de brazilianul Pele – a contat uneori împotriva lui în dezbaterile despre cel mai bun din toate timpurile, dar are șansa să remedieze asta în finala de duminică împotriva Franței sau Marocului.

“Sunt foarte fericit că am încheiat călătoria mea în Cupa Mondială într-o finală, că am jucat ultimul meci dintr-o finală. Este cu adevărat foarte mulțumitor… A termina așa este genial.”, a spus el.

„Tot ce am trăit în această Cupă Mondială a fost emoționant, văzând cât de mult s-a bucurat și Argentina.”

Argentina va juca cu Franța sau Maroc, care se întâlnesc miercuri la ora 19:00 GMT, în finală, când Messi urmează să facă a 26-a apariție record la Cupa Mondială masculină.

Cupa Mondială din 2026 va avea loc în Statele Unite, Canada și Mexic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare