Cardiologii târgumureșeni la Congresul European de Imagistică Cardiacă – EACVI 2023 Barcelona

EVENIMENT. ÎNn perioada 10-12 mai, la Barcelona – Spania, a avut loc Congresul European de Imagistică Cardiacă – EACVI 2023 (European Association of Cardiovascular Imaging).
Acest eveniment este congresul de referință în domeniul imagisticii cardiovasculare, reunind începători și experți în toate tehnicile CVI: ecocardiografie, rezonanță magnetică cardiovasculară, cardiologie nucleară și tomografie computerizată cardiacă.

Tema principală congresului din acest an a fost: “Fiți în centrul imagisticii multimodale!”
Evenimentul a reprezentat o oportunitate interesantă pentru toți participanții de a experimenta imagistica de ultimă oră și de a afla despre cele mai recente și viitoare tehnologii.
Participanții au reușit să-și construiască relații cu alți experți, să aprofundeze cunoștințe despre propria tehnică și să își extindă înțelegerea imagisticii multimodale.

O pistă multimodală centrată pe pacient a fost punctul central al acestui congres. După EACVI 2023, participanții au reușit să înțeleagă mai bine modului în care informațiile din diferite tehnici pot fi combinate pentru a oferi o imagine mai cuprinzătoare.
“Ne pregătim pentru viitor – viitorul EACVI, dar și viitorul îmbunătățit al pacienților noștri – și vom trasa modul în care imagistica multimodală poate fi utilizată de la diagnosticarea timpurie până la managementul pacientului și rezultatele acestuia” – au precizat organizatorii evenimentului.

Pe parcursul EACVI 2023, au avut loc sesiuni privind ghidurile de multimodalitate și discuții practice despre cum se pot înființa multimodalitățile în cadrul departamentelor de imagistică și al spitalelor. Pentru fiecare tehnică, au existat sesiuni avansate pentru a extinde experiența participanților pe modalitățile cu care au fost mai puțin familiarizați.

Programul științific a fost dezvoltat pentru a se adresa imagiștilor începători, experților și tuturor celor care se află la mijloc.
Evenimentul EACVI 2023, a adus o experiență fantastică de networking tuturor participanților.

În cadrul evenimentului, echipa cardiologilor târgumureșeni, îndrumată de Dr.Imre Benedek și Dr.Theodora Benedek, a prezentat cu succes 10 lucrări de nota 10.
Felicitări întregii echipe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare