CARIERĂ MILITARĂ – MApN a repartizat doar 30 locuri pentru Institutul Medico-Militar Târgu Mureş în anul universitar 2022-2023

3
188

MEDICINĂ MILITARĂ. Comandantul Centrului Militar Județean Mureș, lt-col. Constantin Popa, a anunțat că pentru anul universitar 2022-2023, Ministerul Apărării Naţionale a repartizat 30 de locuri pentru Institutul Medico-Militar Târgu Mureş. Candidații se pot înscrie la concursul de admitere pentru ocuparea celor 30 de locuri în instituţia militară de învăţământ până cel târziu în 3 iunie 2022.

 

Informaţii suplimentare privind înscrierea candidaţilor (la învățământul militar liceal, postliceal, sau universitar), criteriile generale şi specifice de recrutare, probele de selecţie eliminatorii, examinarea medicală, conţinutul dosarului de candidat precum şi normele de organizare şi desfăşurare a examenelor de admitere se pot obţine la Biroul Informare-Recrutare, cu sediul la Centrul Militar Judeţean Mureş, Târgu Mureş, strada Mihai Eminescu, nr. 29. Telefon 0265 250642 şi 0265 217751 interior 224, prin e-mail: recrutare_mures@mapn.ro, sau pe site-urile oficiale la adresele: www.recrutare.mapn.ro, şi www.Facebook.com/Centrul Militar Judeţean Mureş.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ