Casa de Pensii anunță modalități de restituire a contribuției pentru biletele de tratament

PENSII. Casa de Pensii a făcut cunoscut un anunț important cu privire la posibilitatea restituirii contribuțiilor pentru biletele de tratament. Printr-un mesaj transmis beneficiarilor, Casa Județeană de Pensii Bihor a oferit clarificări cu privire la situațiile în care contribuția poate fi returnată.

Potrivit acestor precizări, contribuția pentru biletele de tratament poate fi restituită în cazul în care beneficiarul s-a prezentat în stațiune la data înscrisă pe biletul de tratament, însă nu a beneficiat de servicii pe întreaga durată a sejurului. În această situație, restituirea contribuției se va face parțial, proporțional cu zilele de sejur neefectuate. Pentru a solicita această restituire, beneficiarul trebuie să aibă o adeverință eliberată de prestatorul de servicii (hotelul unde a beneficiat de servicii).

De asemenea, în cazul în care beneficiarul nu s-a prezentat deloc în stațiune, acesta poate depune o cerere de restituire a contribuției la Casa Județeană de Pensii. Cererea trebuie însoțită de predarea fizică a biletului de tratament în original.

Anunțurile emise de casele județene de pensii continuă să fie prezentate și în luna august, aducând vești proaspete pentru beneficiarii de pensii. Casa Județeană de Pensii Gorj a informat că au ajuns noi bilete de tratament balnear în această lună. Aceste bilete au fost disponibile după redistribuire și puteau fi ridicate până la data de 9 august, ora 16:00, pe principiul “primul venit, primul servit”.

De asemenea, Casa Județeană de Pensii Sibiu a anunțat că a primit noi bilete de tratament balnear, continuând astfel să ofere oportunități de îngrijire și recuperare pentru beneficiarii săi.

În concluzie, aceste anunțuri oferă informații esențiale pentru pensionari cu privire la posibilitățile de restituire a contribuțiilor pentru biletele de tratament, precum și la disponibilitatea noilor bilete de tratament balnear. Casa de Pensii continuă să asigure transparența și comunicarea eficientă cu beneficiarii săi, oferind sprijin și asistență în gestionarea beneficiilor sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare