CÂȘTIGĂTORII – Află cine a câștigat Premiile AWAKE, o noutate a ediției 2019

0
136

AWAKE 2019. O noutate a ediției din acest a Festivalului AWAKE a constituit-o Premiile AWAKE, decise exclusiv în urma votului participanților la evenimentul desfășurat pe Domeniul Teleki din Gornești.

 

Decizia a fost luată de organizatori, în încercarea de a-i implica și mai mult pe participanți în formarea experienței festivalului, practic, ca o interacțiune suplimentară cu festivalierii. Procesul de vot s-a desfășurat prin aplicația AWAKE Festival (o altă noutate oferită gratuit participanților la ediția din acest an).

 

Iată ce a decis publicul în privința câștigătorilor (artiști și zone preferate) ediției 2019 a Festivalului AWAKE:

 

* Best Live Performance: AWAKE F1RST – Firestarter by Diosa (un tribut simfonic live în premieră mondială adus muzicii trupei Prodigy și regretatului Keith Flint, imaginat de dirijorul și orchestratorul Simona Strungaru – aka Diosa)

* Best DJ Set: Netsky

* Favourite Taste Of Awake: Camionetta și ForGo (la egalitate de voturi)

* Favourite Feed Your Mind Moment: Michael Shack – DJ Drummer (demonstrație la tobe)

* Favourite Stage: The Cube Main Stage

* Favourite Festival Chill & Thrill: Cinema Under The Bridge.

 

Andrada VLAS

 

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ