CÂȘTIGĂTORII – Află cine a câștigat Premiile AWAKE, o noutate a ediției 2019

0
103

AWAKE 2019. O noutate a ediției din acest a Festivalului AWAKE a constituit-o Premiile AWAKE, decise exclusiv în urma votului participanților la evenimentul desfășurat pe Domeniul Teleki din Gornești.

 

Decizia a fost luată de organizatori, în încercarea de a-i implica și mai mult pe participanți în formarea experienței festivalului, practic, ca o interacțiune suplimentară cu festivalierii. Procesul de vot s-a desfășurat prin aplicația AWAKE Festival (o altă noutate oferită gratuit participanților la ediția din acest an).

 

Iată ce a decis publicul în privința câștigătorilor (artiști și zone preferate) ediției 2019 a Festivalului AWAKE:

 

* Best Live Performance: AWAKE F1RST – Firestarter by Diosa (un tribut simfonic live în premieră mondială adus muzicii trupei Prodigy și regretatului Keith Flint, imaginat de dirijorul și orchestratorul Simona Strungaru – aka Diosa)

* Best DJ Set: Netsky

* Favourite Taste Of Awake: Camionetta și ForGo (la egalitate de voturi)

* Favourite Feed Your Mind Moment: Michael Shack – DJ Drummer (demonstrație la tobe)

* Favourite Stage: The Cube Main Stage

* Favourite Festival Chill & Thrill: Cinema Under The Bridge.

 

Andrada VLAS

 

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here