Cătălin Amuza câștigă 3 medalii de aur și una de bronz la Competiția “European Police and Fire Games”

MEDALII. Competiția “European Police and Fire Games” a adunat peste 3.000 de participanți din 30 de țări în regiunea Alicante, Spania. Printre acești competiționiști a strălucit și un polițist român, Cătălin Amuza, membru al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița de la IPJ Dâmbovița, care s-a întors acasă cu trei medalii de aur și una de bronz.

În cadrul acestei competiții excepționale, Amuza a excelat la cinci probe diferite. El a câștigat medalia de aur la probele de 400 și 800 metri la alergare pistă, la proba de 3.000 metri obstacole și a obținut, de asemenea, o medalie de bronz la crosul de 8 kilometri. Eforturile sale atletice l-au adus pe Cătălin Amuza pe podiumul de aur al echipei României la crosul de 8 kilometri.

Cătălin Amuza, un atlet înrăit și sportiv pasionat, a revenit acasă cu o serie de premii meritate. Efortul și pregătirea continuă i-au adus aceste performanțe notabile. La întrebarea despre cât de grea i s-a părut competiția, Amuza a fost modest și a răspuns: “Nu mi s-a părut grea, mi-a fost la îndemână. Noi ne ținem pregătiți mai tot timpul la locul de muncă.”

La întoarcerea sa în țară, Cătălin Amuza a fost întâmpinat cu căldură de o grupă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, alături de alți colegi și susținători care i-au adus felicitări.

În afara succesului său la European Police and Fire Games, Cătălin Amuza este un atlet legitimat la Clubul Sportiv Târgovişte și a câștigat numeroase competiții în țară. În plus, palmaresul său impresionant include nu mai puțin de 6 titluri de campion național la atletism, câștigate doar în anul 2022. În 2023, a adăugat la colecție alte trei medalii de aur și una de argint la Campionatul Balcanic de atletism în aer liber.

Competiția “European Police and Fire Games” reprezintă un eveniment important în calendarul sportiv al polițiștilor și pompierilor din întreaga Europă. Această competiție sportivă este recunoscută la nivel internațional și reunește sportivi de elită din forțele de ordine și serviciile de pompieri din întreaga Europă. În fiecare ediție a competiției, România a obținut rezultate notabile și a ocupat un loc pe podium, arătând angajamentul și pregătirea sportivilor săi.

Felicităm cu entuziasm pe Cătălin Amuza pentru performanța sa extraordinară și pentru promovarea sportului în rândul forțelor de ordine și serviciilor de pompieri din România. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum va continua să obțină succese sportive impresionante în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare