Catherine Zeta-Jones (53 de ani) și Michael Douglas (78 de ani) par să se distreze de minune în orașul iubirii – Paris

CINEMAGIA. C’est l’amour! Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas par să se distreze de minune în orașul iubirii: Paris, Franța.

Cuplul de mult timp – care este căsătorit din 2000 – a fost văzut pe străzile din Paris, unde Douglas, în vârstă de 78 de ani, se pare că lucrează la un proiect viitor.

Zeta-Jones, în vârstă de 53 de ani, le-a oferit urmăritorilor săi de pe Instagram o privire asupra călătoriei lor romantice cu o fotografie distribuită pe pagina sa vineri, 4 noiembrie, care îi arată pe cei doi îmbrățișându-se pentru un selfie dulce.

În fotografie, actrița din Traffic este văzută purtând un machiaj minim în timp ce zâmbește pentru fani, în timp ce soțul ei o sărută pe frunte.

“Paris…Amour…J’adore❤️”, a relatat ea în story, care a inclus și o fotografie a Turnului Eiffel.

Zeta-Jones a distribuit, de asemenea, un selfie pe Instagram Story vineri, de data aceasta doar cu ea pozând în fața celebrului punct de reper pentru “poza clasică de turist”.

Luna trecută, Douglas a distribuit o înregistrare video pentru a le confirma urmăritorilor săi de pe Instagram că a fost de fapt la Paris, după ce a afirmat că a încercat să țină secret ceea ce a făcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare