Ce filme noi vedem la Cineplexx Târgu Mureș din 12 iulie PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

FILM. TRIMITE-MĂ LA LUNĂ (AG)

 PREMIERĂ: 12 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste

DISTRIBUȚIE: Scarlett Johansson, Channing Tatum

SINOPSIS:

Având pe fundal evenimentele extraordinare care au dus la misiunea NASA de a trimite oameni pe Lună, comedia romantică regizată de Greg Berlanti prezintă relația turbulentă dintre Kelly Jones (Scarlett Johansson), o foarte talentată specialistă în vânzări, și Cole Davis (Channing Tatum), directorul responsabil cu lansarea misiunii. Când președintele SUA subliniază că întregul proiect este prea important pentru a se pune problema unui eșec, Jones primește sarcina de-a regiza o aselenizare falsă în cazul în care misiunea reală eșuează.

PROGRAM:

 2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: BILETE AICI

 LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI


BLUE LOCK: EPISODUL NAGI (A12)

 PREMIERĂ: 12 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Animaţie, Dramă, Sport, Thriller

DISTRIBUȚIE: Nobunaga Shimazaki, Yuma Uchida, Kazuyuki Okitsu, Kazuki Ura, Tasuku Kaito

SINOPSIS:

Mikage Reo, un licean care visează să câștige Cupa Mondială la fotbal, descoperă talentul lui Nagi și îl inspiră să joace fotbal și să-și împărtășească abilitățile excepționale. Într-o zi, primește o invitație la misteriosul proiect Blue Lock. Îl așteaptă acolo o întâlnire cu cei mai buni atacanți din întreaga țară. Visul lui Nagi de a deveni cel mai bun, alături de Reo, îl va duce pe acest copil-minune într-o lume pe care nu a cunoscut-o niciodată.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

 LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI


TORNADE (AP12)

PREMIERĂ: 12 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Acţiune, Aventuri, Thriller

DISTRIBUȚIE: Glen Powell, Maura Tierney, Kiernan Shipka, Daisy Edgar-Jones

SINOPSIS:

Edgar-Jones joacă rolul lui Kate Cooper, o fostă vânătoare de furtuni care a rămas marcată de o tornadă devastatoare cu care s-a întâlnit în timpul anilor de facultate, care acum studiază tiparele furtunilor în New York. Ea este atrasă înapoi în câmpiile deschise de prietenul ei, Javi, pentru a testa a un sistem de urmărire a tornadelor inovator. Acolo, ea se întâlnește cu Tyler Owens (Powell), fermecătorul și nesăbuitul superstar pe rețelele de socializare care se bucură să poată posta aventura urmăririi furtunii împreună cu echipajul lui la fel de imprudent, pe modelul cu cât mai periculos, cu atât mai bine. Pe măsură ce sezonul furtunilor se intensifică, se declanșează fenomene terifiante nemaivăzute până acum, iar Kate, Tyler și echipele lor concurente se regăsesc direct pe căile furtunilor ce converg peste centrul Oklahomei în lupta vieții lor.

 PROGRAM:

 2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

 LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare