Cea mai frumoasă școală!!! Renovarea “WOW” a unei școli din Ialomița devenită populară online

RENOVARE. Fără fonduri de la Ministerul Educației sau de la autoritatea locală, cu o simplă donație, dăruire și interes, a fost schimbată complet Școala din Perieți, județul Ialomița.
După o vară de muncă, cu o renovare desprinsă din filme, școala a devenit o atracție a copiilor și virală pe internet.
 
Școala și-a deschis porțile noului an școlar, cu picturi murale contemporane, mesaje motivaționale, culori și picturi 3D, emoționând și inspirând toți elevi de a reveni cu drag la școală.
 
Toată vara s-au făcut lucrări de modernizare și reabilitare, iar rezultatul final este spectaculos, spațiile și designul sunt inspirate din școlile din vestul Europei, iar ambientul este de excepție.
 
Au fost achiziționate și materiale didactice noi, în rând cu noul look al școlii, astfel orele de curs vor fi mai atractive și mai amuzante.
 

 
Școala a beneficiat de o donație – un teren, iar pentru fondurile necesare acestei renovări, terenul a fost arendat. Lucrările realizate cu banii proveniți din arendarea terenului depășesc 150.000 de lei. Un medic din localitate care nu avea moștenitori a lăsat școlii un teren de 20 de hectare.
Conceptul de design a fost creat de un arhitect din Slobozia.
 
“Dacă și voi v-ați pregătit cu forțe noi, cu energie, cu bucurie, cu determinarea de a fi mai buni, atunci și noi ne-am pregătit toată vara să îmbrăcăm haine noi!
Cred cu tărie că locul în care ne petrecem cel mai mult timp din zi trebuie să fie unul cald, vesel, creativ și să contribuie, astfel, la starea noastră de bine. Mulțumesc întregii echipe magice pentru că astăzi pot să vă împărtășesc câteva imagini, rezultat al unui impresionant volum de muncă! Mulțumesc tuturor celor implicați pentru susținere!
Ne revedem luni, 5 septembrie, cu porțile larg deschise pentru copii, părinți și bunici!…
P.S. Aș vrea ca la final, elevii mei să știe că mi-a păsat de ei!”, a scris profesoara școlii Cristina Costea pe Facebook.
 
Bravo doamnă profesoară Cristina Costea! Deci se poate!

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare