“CEA MAI LUNGĂ BANDĂ DESENATĂ” din România îți așteaptă creativitatea!

EVENIMENT. București, 1 iunie 2024 – Dacă ai între 7 și 18 ani și îți place să desenezi sau să citești, atunci această aventură este pentru tine! Te invităm să te alături nouă la Salonul Internațional de carte Bookfest pentru a crea împreună CEA MAI LUNGĂ BANDĂ DESENATĂ inspirată din Literatura Română. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 1 iunie 2024, de la 11:00 la 14:00, la Romexpo, București, și participarea este gratuită.

Desenează-ți poveștile preferate
Vino pregătit cu un marker negru și carioci colorate, iar noi vom pune la dispoziție o fâșie de hârtie lungă de 50 de metri. Sub îndrumarea autorului și profesorului de benzi desenate, Mihai Ionuț Grăjdeanu, vom da viață personajelor și întâmplărilor din poveștile și autorii tăi preferați din literatura română.

O aventură educativă și interactivă
Evenimentul este organizat de European School of Comics, un Centru de Educație și Formare prin Benzi Desenate de la Muzeul Național al Literaturii Române. În cadrul Bookfest, vei avea ocazia să descoperi volume dedicate filologilor, publicului larg și chiar copiilor, prezentate în premieră de Editura Muzeului Literaturii Române.

Descoperă banda desenată ca metodă educațională
Prin participarea la atelierele noastre, vei învăța o modalitate inovatoare de a aplica textul multimodal de la școală și vei descoperi etapele de realizare a benzii desenate într-un mediu stimulant și inspirațional. Lectura și creația benzilor desenate reprezintă metode esențiale în dezvoltarea ta personală și în învățarea interactivă și continuă.

Învață și explorează
Centrul de Educație și Formare prin Benzi Desenate găzduit de Muzeul Național al Literaturii Române include o bibliotecă de benzi desenate, care poate fi consultată gratuit la sediul muzeului. De asemenea, poți solicita înscrierea la module/cursuri și la laboratorul de cercetare al Centrului de Educație și Formare prin Benzi Desenate la adresa educatiebd@gmail.com.

Participă și fii parte din cea mai lungă bandă desenată din România!
Salonul Internațional de carte Bookfest are loc în Pavilionul B2 al Romexpo în perioada 29 mai – 2 iunie. Programul de vizitare este următorul: miercuri (29.05), joi (30.05): 10:00-20:00 | vineri (31.05), sâmbătă (01.06): 10:00-21:00 | duminică (02.06): 10:00-20:00. Accesul publicului este liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare