Cea mai mare companie aeriană din Europa recrutează personal din România

HR. Ryanair organizează la București un eveniment de recrutare de personal tehnic, specializat în întreținerea aeronavelor. Candidații sunt așteptați vineri, 28 octombrie, la hotelul Crystal Palace din Capitală pentru primul interviu cu reprezentanții companiei, pentru unul dintre posturile din oferta de angajare.

Procesul de recrutare vizează mai multe categorii de personal calificat, cum ar fi ingineri cu licență B1/B2, mecanici de aviație, fochist și personal de magazie. Pentru a ocupa un post în cadrul companiei, este necesară experiența anterioară în domeniul întreținerii aeronavelor.

Candidații selectați vor lucra la una dintre bazele de întreținere și reparații ale companiei aeriene din Scoția, Lituania, Polonia, Spania, Germania sau Irlanda.

Având în vedere caracterul sezonier al activității de întreținere a aeronavelor, programul de lucru acoperă doar 9 luni din 12, în timpul verii angajații vor beneficia de 3 luni de concediu plătit, pe lângă cele 2 săptămâni libere oferite în timpul sărbătorilor de iarnă.

Zborurile către o anumită bază din Europa, cheltuielile de cazare și diurnele vor fi acoperite de angajator, iar în funcție de nivelul de calificare și experiență, salariile oferite pot depăși cu mult media europeană pentru această categorie de personal.

Pentru întreținerea flotei sale, planificată să ajungă la peste 600 de aeronave în următorii ani, compania aeriană folosește un mix de facilități interne și furnizori externi. În cele șase baze de întreținere grea din Uniunea Europeană și din Regatul Unit, Ryanair Heavy Maintenance Group are peste 1.500 de specialiști, care produc peste 1 milion de ore de muncă pe an.

Ryanair Holdings plc
este cel mai mare grup aerian din Europa și compania-mamă a Ryanair, Ryanair UK, Buzz, Lauda și Malta Air. Cel mai curat și mai ecologic grup aerian din Europa are obiective ambițioase de sustenabilitate pentru 2030.
Companiile Ryanair Holdings conectează peste 40 de țări și oferă cele mai mici tarife din Europa pentru transportul aerian. Cei 17.000 de profesioniști în domeniul aviației, cu înaltă calificare, angajați în cadrul grupului, operează și întrețin una dintre cele mai noi flote, de peste 500 de aeronave și în continuă creștere. Ryanair operează mai mult de 2.500 de zboruri zilnice de pe 230 de aeroporturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare