EuPlatesc.ro integrează Apple Pay și estimează peste 1 milion de plăți în magazinele online

FINANCIAR. EuPlatesc.ro, unul dintre cei mai mari procesatori de plăți din România, partener cu nouă bănci de pe piața locală, anunță integrarea serviciului de plăți Apple Pay în platforma proprie pentru a simplifica procesul de plată în magazinele online, fiind o premieră pe piața locală a soluțiilor de plată online. Compania estimează că peste 1 milion de plăți vor fi efectuate de către utilizatorii de dispozitive Apple în primul an.

Opțiunea de plată Apple Pay este disponibilă în peste 15.500 de magazine partenere EuPlatesc.ro, din domenii precum fashion, electro-IT sau turism, fiind o noutate pentru mediul de ecommerce din România. De asemenea, soluția este disponibilă și în instituțiile publice care permit plățile online, cum ar fi operatorii de transport public, primăriile, universitățile, muzeele sau teatrele.

Dispozitivele compatibile cu Apple Pay sunt cele care folosesc un browser Safari, începând de la iPhone 6, iPad Air 2 și toate laptopurile Mac care au touch ID. Pentru plățile online, consumatorii trebuie să dețină carduri de credit sau de debit Visa sau Mastercard emise oriunde în lume, care trebuie adăugate în prealabil în portofelul electronic Apple Pay.

Integrarea Apple Pay în procesatorul de plăți EuPlatesc.ro, care a durat aproximativ patru luni, oferă o securitate sporită pentru achizițiile online și simplifică procesul de plată, deoarece pentru validarea plății este necesară doar autentificarea în portofelul Apple Pay.

Prezența a tot mai multe opțiuni de plată într-un magazin online va crește rata de fidelizare a clienților, diversificarea acestor opțiuni fiind o tendință pe piața de ecommerce din România.

Opțiunea de plată Apple Pay este disponibilă în România din iunie 2019, pentru plăți contactless, cu un smartphone sau un ceas digital, la POS în magazinele fizice, fiind adoptată de majoritatea băncilor, dar și de fintech-uri și furnizori de instrumente de plată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare