CEC Bank semnează un parteneriat cu TAROM pe zona tranzacţiilor cu cardul

COMUNICAT DE PRESĂ. CEC Bank semnează un parteneriat cu TAROM, prin care vor fi asigurate servicii de acceptare la plată a cardurilor bancare emise sub siglele Visa și Mastercard, prin preluarea decontării tranzacțiilor card derulate pe piețele internaționale, realizată până în prezent printr-o bancă din afara României.

“Două branduri românești de tradiție au hotărât să își dea mâna pentru semnarea unui parteneriat pe zona tranzacțiilor cu carduri. Banca noastră este un jucător important, care sprijină economia reală şi companiile românești, lucru pe care l-am dovedit deja prin cifre. Pentru noi este foarte important să susținem proiecte de impact, iar una dintre direcțiile principale și în cazul acestui parteneriat este contribuția la creșterea gradului de digitalizare a business-urilor”, a declarat Bogdan Neacșu, președintele CEC Bank.

“TAROM este şi va rămâne un deschizător de drumuri – a fost una dintre primele companii aeriene comerciale din lume, iar în prezent rămâne una dintre cele mai importante mărci româneşti, un simbol al României, o companie aeriană cu tradiţie recunoscută în întreaga lume. TAROM este un partener de încredere al românilor și a dovedit acest lucru de-a lungul anilor. Serviciile companiei TAROM pe piețele externe sunt o prioritate pentru noi, în contextul în care România a devenit în ultimii ani un important hub turistic și de business. Prin urmare, am decis să facem tranziția de la o bancă internațională la una românească pentru decontarea tranzacțiilor internaționale. Echipele care au colaborat la implementarea acestui proiect merită toate aprecierile noastre, acesta fiind unul dintre proiectele cu care vrem să ne menținem la înălţime şi să continuăm tradiţia aviaţiei româneşti”, a declarat Costin Iordache, CFO TAROM.

CEC Bank va asigura pentru TAROM, în această etapă, decontarea tranzacțiilor internaționale de achiziționare prin carduri a biletelor de transport aerian cumpărate prin intermediul agențiilor de turism externe acreditate IATA. Astfel, vor fi fluidizate procesele de decontare financiară ale companiei TAROM cu agențiile de turism acreditate IATA din rețeaua internațională de distribuție a transportatorului aerian național.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare