Cel mai important târg dedicat animalelor de companie – ROMEXPO 16-17 martie 2024

EVENIMENT. Pentru prima dată în istoria sa, PetExpo România va avea loc în Pavilionul Central din cadrul Romexpo, în perioada 16-17 martie. Această ediție promite să fie mai mare, mai diversificată și mai spectaculoasă ca niciodată!

Expozanți din România și din alte țări vor fi prezenți la PetExpo pentru a-și lansa produsele noi și pentru a prezenta ofertele lor într-un spațiu special amenajat, unde vizitatorii vor putea veni însoțiți de animalele de companie.

Participanții la târg vor avea oportunitatea de a alege cele mai potrivite servicii și produse pentru animalele lor de companie, la prețuri de importator sau producător, beneficiind de reduceri substanțiale valabile exclusiv pe durata târgului. De la accesorii lucrate manual la dispozitive automate, de la diete speciale și suplimente nutritive la produse pentru igiena locuinței, de la articole de îngrijire și înfrumusețare la servicii de dresaj sau pet sitting, toate vor fi disponibile la PetExpo.

Ediția din acest an, cea de-a 13-a, se va concentra pe șase domenii de interes pentru participanți:

Nutriție – Expunerea va include produse de nutriție pentru câini, pisici, pești și alte animale mici la prețuri promoționale.

Frumusețe – Reprezentanții din domeniul cosmeticii pentru animale vor oferi cele mai bune oferte pentru public și pentru cabinetele veterinare. În plus, în cadrul Beauty Salon, animalele vor beneficia de servicii de toaletare gratuite și vor putea participa la ședințe foto în Photo Studio.

Sănătate – Produsele veterinare și suplimentele esențiale pentru animale sănătoase vor fi disponibile la prețuri speciale.

Entertainment – În premieră, PetExpo 2024 va găzdui Dog Fashion Show, o competiție unde câinii vor defila ca adevărați modele pe podium. De asemenea, vor fi organizate concursuri cu premii, demonstrații de dresaj, seminarii și o prezentare de rase românești și internaționale. De asemenea, va avea loc Bucharest International Betta Show 2nd Edition, unde cei mai impresionanți pești exotici Betta se vor întrece în fața unui juriu internațional.

Sport – Pentru patrupezi vor fi disponibile locuri de joacă dedicate, unde câinii își vor putea arăta abilitățile și condiția fizică.

Adopții – Animalele fără stăpân speră să își găsească o casă și să fie iubite așa cum merită.

Prețul biletului pentru târg este de 15 RON, iar copiii până în 6 ani și studenții la Facultatea de Medicină Veterinară beneficiază de acces gratuit. Elevii, pensionarii și studenții la alte facultăți vor plăti doar 10 RON pentru bilet.

Biletele sunt disponibile online pe IaBilet.ro și vor putea fi achiziționate și la intrare în ziua evenimentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare