Cele mai bune monede Crypto pentru a fi cumpărate foarte ieftin

INVESTIȚII. Marii investitori par a fi deosebit de pasionați de criptomonede în acest moment. Ceea ce odată a fost considerat o investiție „ciudată”, beneficiază în prezent de o atenție larg răspândită din partea presei de afaceri.
Prețul Bitcoin este actualizat constant pe canalele de știri financiare precum CNBC, unde se discută des despre criptomonedă.
 

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la principalele schimburi de cripto, nu veți avea probleme în a găsi ceea ce aveți nevoie. Rețineți că fiecare criptomonedă este diferită și că înainte de a investi în oricare dintre aceste proiecte volatile, ar trebui să discutați cu un expert financiar.
 

Acestea fiind spuse, haideți să ne uităm la cele mai bune monede cripto pe care le puteți achiziționa foarte ieftin.
 
 
XRP
Criptomoneda XRP și registrul ei distribuită corespunzător, XRP Ledger, sunt ambele disponibile publicului și pot fi modificate în mod liber. Ripple, o afacere blockchain organizațională, a fost creată pentru a simplifica plățile internaționale. Ripple susține că XRP a fost creat special pentru tranzacțiile financiare și, prin urmare, poate finaliza tranzacțiile mai rapid, mai fiabil și mai rentabil decât stadiul actual al tehnicii în ceea ce privește decontările financiare globale.
 
Acțiunea în justiție din SUA împotriva Ripple continuă. U.S. Securities & Exchange Commission (SEC) este sub acuzația de tranzacționare ilegală de valori mobiliare. O nouă plângere depusă de un grup guvernamental de supraveghere susține că angajații SEC au prejudecăți împotriva Ripple și XRP, ceea ce ar putea duce la o soluționare favorabilă a litigiului intentat împotriva Ripple.
 
Având în vedere provocările legale, produsul de tranzacționare a lichidităților Ripple a înregistrat o creștere de nouă ori între al doilea trimestru din 2021, precum și trimestrul corespunzător din 2022, după cum se arată în raportul XRP Markets publicat la 28 iulie.
 
FXStreet a afirmat că Ripple a răscumpărat acțiuni din seria C în valoare de 200 de milioane de dolari de la unul dintre investitorii companiei, în vederea pregătirii unei oferte publice inițiale. Având în vedere comentariile recente ale directorului general Brad Garlinghouse la CNBC, investitorii au început să speculeze că Ripple ar putea declara oferta publică inițială odată ce litigiul SEC se va încheia.
 
În comparație cu acum un an, prețul XRP a scăzut semnificativ, fiind acum disponibil la un preț mult sub 1 dolar.
 
 

Cardano (ADA)

Cardano, care a atins un maxim în septembrie 2021, în jurul valorii de 3,10 dolari, este încă una dintre cele mai ieftine criptomonede din prezent, care poate fi achiziționată la mai puțin de 1,00 dolari, din cauza scăderii generale a pieței criptomonedelor. Dacă încă vă întrebați ce cripto să cumpărați în 2022 nu căutați mai departe, Coinbase descrie ADA ca fiind o platformă blockchain care folosește un sistem de decontare cu dovadă de miză numit Ouroboros pentru a verifica tranzacțiile fără a necesita multă putere de procesare.
 
Creatorii Ouroboros susțin că sistemul lor facilitează descentralizarea sistemului Cardano și îi permite acestuia să se extindă pentru a satisface nevoile unui public din întreaga lume, fără a compromite securitatea. Pentru a crea Cardano, se folosește codul de program Haskell. Ada Lovelace, o femeie matematician de pionierat de la sfârșitul secolului al XIX-lea, a inspirat semnul ADA folosit pentru moneda Cardano.
 
Rezultatele obținute de Ada până în prezent sunt foarte promițătoare. Conform InvestorPlace, a finalizat aproximativ 20 de milioane de tranzacții fără nicio întrerupere până la sfârșitul anului trecut, iar recent a lansat ADACash, tokenul de recompensă care a dobândit 10.000 de utilizatori în mai puțin de o lună.
 
La orizont se află atât dezvoltarea unei burse de token-uri care să permită tranzacții Defi, cât și a unei piețe pentru token-uri ne-fungibile (NFT). Peste o mie de inițiative începuseră deja să utilizeze blockchain-ul Cardano până la începutul lunii septembrie.
 
Potrivit InvestorPlace, costurile ar putea crește dacă actualizarea planificată, cunoscută sub numele de Hydra, va crește semnificativ ratele de procesare. O dată de lansare pentru Cardano nu a fost confirmată în mod oficial, însă remarci anterioare au lăsat să se înțeleagă că ar putea fi disponibilă încă de la sfârșitul anului 2022.
 
 
Dogecoin (DOGE)
Dogecoin a fost creat ca o parodie, dar succesul său l-a făcut foarte real. În comparație cu maximul său record de 0,3388 dolari, moneda este în prezent “ieftină” și valorează mai puțin de 0,07 dolari pe token la 1 septembrie 2022.
Dogecoin, spre deosebire de numeroase alte criptomonede care îndeplinesc o utilizare legitimă, a fost fondată ca o parodie a Bitcoin. În 2017, criptomoneda a cunoscut o creștere spectaculoasă a valorii datorită forumurilor online și comentariilor lui Elon Musk.
 
În cursul anului 2021, prețul acțiunilor GameStop a crescut cu peste 400% într-o singură săptămână, datorită unei conjuncturi similare. Indivizilor care au obținut deja câștiguri substanțiale și caută criptomonede “ieftine” cu siguranță nu le pasă.
 
Tesla va “face ca unele articole să poată fi achiziționate cu Doge și va observa cum se comportă”, a scris Musk pe Twitter în decembrie 2021. Cu toate acestea, vânzările de criptomonede din ultimele opt luni au fost deosebit de brutale pentru Dogecoin.
Este discutabil dacă Dogecoin își poate reveni din vânzări, dar mulți investitori îl tratează ca pe un moment de chilipir pentru a cumpăra.
 
 
The Sandbox (SAND)
Acest metaverse bazat pe blockchain este esențial pentru o cutie de nisip virtuală în care jucătorii pot crea, cumpăra, comercializa și achiziționa active digitale, cum ar fi NFT-uri, prin intermediul mecanismului play-to-earn. În plus, după cum a subliniat Benzinga, utilizatorii pot dezvolta și vinde propriile jocuri pentru a câștiga SAND ori de câte ori cineva le joacă.
 
Pixowl a dezvoltat ideea în 2011, ca mijloc de a aduce industria jocurilor de masă în blockchain. De atunci, a dobândit câțiva investitori importanți, inclusiv Atari, Helix și chiar Crypto Kitties.
 
The Sandbox și alte jocuri blockchain ar putea fi în primele etape ale dezvoltării lor, pe fondul nebuniei actuale a metaverselor. Acestea fiind spuse, este clar că această nișă actuală este gata să se dezvolte, existând deja mulți investitori și jucători interesați de această idee.
 
 
Decentraland (MANA)
Criptomoneda Decentraland este utilizată în jocul de realitate virtuală (VR) omonim, construit pe rețeaua Ethereum. Potrivit Securities.io, în Decentraland, utilizatorii pot achiziționa parcele de teren pe care pot construi și vinde produse și servicii virtuale celorlalți rezidenți ai comunității virtuale.
 
Variety a anunțat că Versus Entertainment a recrutat pionierul metaversului Decentraland pentru a lucra la o versiune cinematografică a filmului “The Infinite Machine”, care urmărește viața cofondatorului Ethereum, Vitalik Buterin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare