Cele mai importante momente de la gala Grammy 2023: Beyoncé face istorie

PREMIILE GRAMMY 2023. Ceremonia a revenit la Los Angeles, după ce anul trecut s-a petrecut în Las Vegas, ca urmare a creșterii cazurilor de Covid. Prezentatorul Trevor Noah a sărbătorit muzica ca fiind o modalitate de a ne uni în ciuda diferențelor noastre. “Muzica nu este doar armonia sunetului, ci și armonia ființelor umane“, a spus el. El a numit-o un mijloc de “respingere a diviziunii pentru a găsi momente de bucurie“.

Beyoncé a devenit cea mai premiată artistă din istoria premiilor Grammy în timpul unei seri istorice la Los Angeles.

Cântăreața, care a ajuns cu întârziere la ceremonie după ce a fost blocată în trafic, a câștigat pentru cel mai bun cântec R&B, cea mai bună înregistrare dance/electronică, cel mai bun album dance/electronică și cea mai bună interpretare tradițională R&B. Ea a câștigat în total, până acum, 32 de premii Grammy.

“Încerc să nu fiu prea emoționată”, a declarat pe scenă artista de 41 de ani după ce a câștigat premiul record pentru albumul dance/electronic. De asemenea, ea a adus un omagiu atât “frumosului ei soț”, cât și “comunității queer pentru dragostea lor și pentru că au inventat acest gen”.

Harry Styles a luat cel mai important Grammy al serii, albumul anului, pentru Harry’s House. “Am fost atât de inspirat de fiecare artist din această categorie cu mine”, a spus el câștigând în fața lui Beyoncé și Adele. “Cred că în nopți ca aceasta este atât de important să ne amintim că nu există cel mai bun lucru în muzică… acest lucru nu li se întâmplă prea des oamenilor ca mine.” El a câștigat și premiul pentru cel mai bun album vocal pop.

Adele a câștigat premiul pentru cea mai bună interpretare pop solo pentru “Easy on Me”, al șaisprezecelea ei premiu Grammy până în prezent. “Am așteptat cu nerăbdare să vin în seara asta”, a spus ea la începutul unui discurs de acceptare scurt, dar emoționant.

Kendrick Lamar a câștigat pentru cea mai bună interpretare rap, cel mai bun cântec rap și cel mai bun album rap. “Aș dori să mulțumesc culturii pentru că mi-a permis să evoluez“, a spus el în discursul de acceptare, referindu-se la albumul Mr. Morale & the Big Steppers ca fiind unul dintre cele mai “dure” proiecte ale sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare