CENTENAR – Cine cântă de Ziua Națională, în Piața Victoriei din Tîrgu Mureș

SPECTACTOLE. În municipiul Tîrgu Mureș, spectacolul muzical din 1 decembrie 2018, care va celebra Ziua Națională a României, se va desfășura de la ora 19.30, în Piața Victoriei, și va dura minimum două ore.

 

Deschiderea, pe muzică populară (patriotică, de data asta), cu Ioan Bocșa, Traian Jurchela, Sergiu Cipariu, Ovidiu Olari, Ovidiu Barteș, Ioan Josan și Ansamblul de muzică vocală tradițională românească Icoane – Primăria a semnat deja contractul în acest sens, cu fundația culturală prezidată de Ioan Bocșa, TerrArmonia din Alba Iulia, și va plăti pentru această reprezentație, care va dura o oră, 33.000 de lei (echivalentul a aproximativ 7.000 de euro).

 

De la ora 20.30, pe scenă urcă Holograf, concertul acestora, care va dura cel puțin 50 de minute, urmând să fie plătit cu 53.395,3 lei (echivalentul a aproximativ 11.500 de euro). Pe lângă plata artiștilor, Primăria va plăti din bugetul public firmei Holograf Production și cazarea (8 camere single și două double) și masa a 12 persoane în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.

 

Înaintea acestui concert, însă, municipalitatea a mai antamat un spectacol, în cadrul manifestării Centenarul Marii Uniri, acesta urmând să aibă loc în 26 noiembrie 2018, de la ora 19, la Teatrul Național din Tîrgu Mureș. Spectacolul “Tot ce-i românesc nu piere” va fi susținut de Tudor Gheorghe și corul bărbătesc Concertino și orchestra dirijată Marius Hristescu. Durata acestuia va fi de o oră și 40 de minute și a fost plătit de Primăria Târgu Mureș cu suma de 66.402 lei (echivalentul a aproximativ 14.300 de euro).

 

Andrada VLAS

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare