Centru Recreativ Legacy Băile Figa, Beclean

TURISM. Băile Figa – Beclean au acum un nou centru recreativ – Centrul Recreativ Legacy, inaugurat săptămâna trecută. Centrul are 16.150 de mp și fost finanțat prin Programul Operațional Regional, investiția ridicându-se la 22,7 milioane de lei.

Cu ocazia inaugurării Centrului Legacy, ministrul Investițiilor Europene, Marcel Boloș, a devenit cetățean de onoare al orașului Beclean.

Deschiderea oficială a Centrul Legacy va fi în data de 1 decembrie, până atunci, Primăria Beclean va trebui să stabilească prețurile practicate pentru vizitatori, acestea fiind în funcție de zona vizitată și de servicii.

Centrul cuprinde 3 piscine interioare cu de trei adâncimi diferite: 1,3 m, 1,6 m și 1,4 m. Toate trei sunt încălzite și interconectate. Una dintre ele are și apă sărată.

Centrul mai pune la dispoziția vizitatorilor și două camere saline, săli recreative, bibliotecă și sală de sport cu aparate de fitness. Este așteptată și inaugurarea unei o săli de bowling în viitorul apropiat. La toate acestea se adaugă o sală de gimnastică, ateliere creative și un spațiu expozițional.
În exterior au fost amenajate locuri de parcare și spații verzi pe 6.800 de metri pătrați, precum și locuri de joacă pentru copii.

“Capacitatea este de 500 de persoane. Sunt zeci de activități ce se pot derula la acest centru, îmbinate cu facilități pe care le punem la dispoziție. Grupurile din categorii vulnerabile vor beneficia gratuit de toate aceste servicii. Sunt oameni în România, în orașul nostru, care în viața lor au văzut astfel de facilități doar în filme și niciodată nu au putut să le utilizeze”, a precizat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare