Centrul județean de excelență Mureș desfășoară activități de evaluare a elevilor ciclului primar

EVALUARE. Centrul Județean de Excelență Mureș pregătește activități de evaluare pentru elevii ciclului primar pentru anul școlar 2023-2024. În conformitate cu informațiile furnizate de prof. Flaviu Andrei Crișan, directorul Centrului Județean de Excelență Mureș, evaluarea se va desfășura în zilele de 19 și 20 octombrie, și este destinată elevilor care doresc să atingă performanțe școlare și care sunt înscriși la Centrul Județean de Excelență Mureș. Această evaluare are ca scop selectarea elevilor pentru constituirea grupelor pentru anul școlar viitor.

Evaluarea elevilor din învățământul primar, din clasele a III-a și a IV-a, va avea loc conform următorului program:
– Joi, 19 octombrie 2023: Testarea elevilor înscriși la Limba și Literatura Română se va desfășura la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș, începând cu ora 14:00. Intrarea în săli este permisă începând cu ora 13:45. Elevii din Sighișoara vor fi testați la Școala Gimnazială “Zaharia Boiu” din Sighișoara, începând cu ora 14:00, iar intrarea în săli se va face începând cu ora 13:45.

– Vineri, 20 octombrie: Testarea elevilor înscriși la Matematică se va desfășura la Școala Gimnazială “Dacia” din Târgu Mureș, începând cu ora 16:00. Intrarea în săli este permisă începând cu ora 15:45. De asemenea, elevii din Sighișoara vor fi testați la Școala Gimnazială “Zaharia Boiu” din Sighișoara, începând cu ora 14:00, iar intrarea în săli se va face începând cu ora 13:40. Elevii trebuie să aibă la ei carnetul de elev pentru participarea la testare.

Aceste activități de evaluare reprezintă o oportunitate pentru elevii dornici să-și dezvolte abilitățile academice și să fie selectați pentru programele de excelență școlară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare